Çok tatlısınız:)Biri sicti digeri kustu,acikti yedirdim,acikti emzirdim,tekrar sicti,oburunun tekrar cisi geldi...
Ev kuzey cephe soguktan donarak kazak giyinip ciktik. Ortalik mis gibi güneş. Dışarıda koyden indim sehire gibi 4 kisilik bir aile gorurseniz o biziz.
Analar gununuz kutlu olsun.
Hii parselleyecek adam var da sanki. Gelirken iki tane getirsin yanında, piyasa kan ağlıyor söyle ona.tantanis Shot diyo ki bizim yoklugumuzda ancak yetmislik bamya bulur o.. cakallik yapıp iki gün yokuz diye adam parsellemesin.
Hii parselleyecek adam var da sanki. Gelirken iki tane getirsin yanında, piyasa kan ağlıyor söyle ona.
Sen bizim herbişeyimizsin sep.Enem elçi oldum aranızda.
Ben bu insanları anlamıyorum ya biri hamile miyim acaba der diğeri acile git canım hastalık uydur gebelik testi yapsınlar diye akıl verir tepki gösterince e bu da sağlık meselesi olur. Bencilliğin bu kadarı ya pes. Bu gerzekler yüzünden biz mağdur oluyoruz.
Noldu yine?
Ben de annamiyorum bu insanları. Hatuna diyoruz bir hafta balayı tatiliniz bizden, uçak bileti transfer her şeyi ayarlucaz belege gidin. Hatun diyor istemiyorum kuşadası merkeze gitcez biz.
KK hatunlari işte. Biri hamile miyim yazmış öbürü aa bence hamilesin ama acile git yalan söyle gebelik testi yaptır hemen öğren demiş. Ben tepki gösterince aa neden abartiyormuşum. Te allahım ya o birim siz gidin gebelik testi yapın diye var zaten.
Senin bu bahsettiklerin kim kuzu? Fırsatlar benim için de geçerli ise ben giderim ondan boşalan yere.
E ben atlıyorum sep beni gönder????Gorumcenin oğlanla gelin iste. Sapsal midir, kafasız midir anlamadim. Bana kimse sizi balayına gondereyim demedi. Deseydi atlardim valla.
E ben atlıyorum sep beni gönder????
Üzülme görümcenin oğlan bu hızla üçüncüyü de alır onu gönderirsin en kötü.
Sep sen beni beğenmiyor musun?Uzulmedim ayol gıcık oldum. Ceyregimi takar dönerim görür gününü :)
Sep sen beni beğenmiyor musun? Eki Görüntüle 1828985
3 kere söylettiğin için ben de kuşadasına gitcem.Tamam be evlen seni de göndeririz balayına. Kuşadası dersen terligi yersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?