Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Çok tatlısınız:)
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle :)

Ben bu insanları anlamıyorum ya biri hamile miyim acaba der diğeri acile git canım hastalık uydur gebelik testi yapsınlar diye akıl verir tepki gösterince e bu da sağlık meselesi olur. Bencilliğin bu kadarı ya pes. Bu gerzekler yüzünden biz mağdur oluyoruz.

Reactions: K_G

Noldu yine?

Ben de annamiyorum bu insanları. Hatuna diyoruz bir hafta balayı tatiliniz bizden, uçak bileti transfer her şeyi ayarlucaz belege gidin. Hatun diyor istemiyorum kuşadası merkeze gitcez biz.

Noldu yine?

Ben de annamiyorum bu insanları. Hatuna diyoruz bir hafta balayı tatiliniz bizden, uçak bileti transfer her şeyi ayarlucaz belege gidin. Hatun diyor istemiyorum kuşadası merkeze gitcez biz.

KK hatunlari işte. Biri hamile miyim yazmış öbürü aa bence hamilesin ama acile git yalan söyle gebelik testi yaptır hemen öğren demiş. Ben tepki gösterince aa neden abartiyormuşum. Te allahım ya o birim siz gidin gebelik testi yapın diye var zaten.

Senin bu bahsettiklerin kim kuzu? Fırsatlar benim için de geçerli ise ben giderim ondan boşalan yere.

Gorumcenin oğlanla gelin iste. Sapsal midir, kafasız midir anlamadim. Bana kimse sizi balayına gondereyim demedi. Deseydi atlardim valla.

Gorumcenin oğlanla gelin iste. Sapsal midir, kafasız midir anlamadim. Bana kimse sizi balayına gondereyim demedi. Deseydi atlardim valla.
E ben atlıyorum sep beni gönder????

Üzülme görümcenin oğlan bu hızla üçüncüyü de alır onu gönderirsin en kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…