Selam cınım. Bitti mi pazar gezmeleriniz..Selamlar herkese...
3 kere söylettiğin için ben de kuşadasına gitcem.
Uf tamam beni tek kişilik balayına gönder sep.Kusadasiyla anlasmamaiz yok cicim şansını kaybedersin.
Uf tamam beni tek kişilik balayına gönder sep.
Peki.Yok o çok pahalı oluyu.
Selam cınım. Bitti mi pazar gezmeleriniz..
Hadi sen gebesin kocişin de mi gebe o niye kalkıp çay demleyemiyorAy sorma ^_^
Gezme işleri geçiyor benden, bacaklarım şişmiş halde iki kütük gibi uzattım koltuğa. Basit bir yürüyüş bile bir yerden sonra ıstırap halini alıyor artık. Amaan, öyle... Uyukluyorum da üstelik.
Yorgunluk çayı demleyelim dedik, yorgunluktan kalkıp çayı demleyemiyoruz, öyle saçma bi haldeyiz şu an.
Ruhumuz 70 yaşına gelmiş sanki bugün.
Ay sorma ^_^
Gezme işleri geçiyor benden, bacaklarım şişmiş halde iki kütük gibi uzattım koltuğa. Basit bir yürüyüş bile bir yerden sonra ıstırap halini alıyor artık. Amaan, öyle... Uyukluyorum da üstelik.
Yorgunluk çayı demleyelim dedik, yorgunluktan kalkıp çayı demleyemiyoruz, öyle saçma bi haldeyiz şu an.
Ruhumuz 70 yaşına gelmiş sanki bugün.
Hadi sen gebesin kocişin de mi gebe o niye kalkıp çay demleyemiyor
Naptınız ayol o kadar yorulacak?
Erkeklerin geneli böyle galiba. Bu araştırılmalı, erkekler neden gebe karılarıyla göbek yarıştırıyorlar.Sorma, adama arkadaşları "Hamilelik yaramış" diyorlar,
kilosu zerre oynamayan adam benle birlikte göbek yaptı ya.
Gezi-tozu, birlikte alınan kilolara henüz alışamamış bünyeler...
Annelerle birlikteydik bugün, sanırım yemeği de fazla kaçırdık, yarı baygın haldeyiz
Sorma, adama arkadaşları "Hamilelik yaramış" diyorlar,
kilosu zerre oynamayan adam benle birlikte göbek yaptı ya.
Gezi-tozu, birlikte alınan kilolara henüz alışamamış bünyeler...
Annelerle birlikteydik bugün, sanırım yemeği de fazla kaçırdık, yarı baygın haldeyiz
Erkeklerin geneli böyle galiba. Bu araştırılmalı, erkekler neden gebe karılarıyla göbek yarıştırıyorlar.
Bilimsel bi araştırma vardı bununla ilgili, hamilelik döneminde erkekler de eşleriyle aynı oranda kilo alıyormuş. Dur bulursam atayım sana.
Bilemeyeceğim de, ben bırakınca eşim de bıraktı sigarayı.
Gerçi ara ara kaçırıyor arkadaşlarıyla takılınca ama eskisi gibi içmiyor.
Onun etkisi de var sanırım.
Çok istiyorlarsa ağrısıyla sancısıyla verelim?Bu erkekler çok kıskanç. Kadınların, hamilelik ve adet gibi özel durumlarını kıskanıyorlar.
Bir araştırma daha vardı. Erkekler de pms yaşıyor diye. :)
İyi akşamlar efenim
İyakşamlaarrİyi akşamlar efenim
Ben ve saz arkadaşlarımKimler gelmişş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?