Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Selam cınım. Bitti mi pazar gezmeleriniz..

Ay sorma ^_^

Gezme işleri geçiyor benden, bacaklarım şişmiş halde iki kütük gibi uzattım koltuğa. Basit bir yürüyüş bile bir yerden sonra ıstırap halini alıyor artık. Amaan, öyle... Uyukluyorum da üstelik.

Yorgunluk çayı demleyelim dedik, yorgunluktan kalkıp çayı demleyemiyoruz, öyle saçma bi haldeyiz şu an.
Ruhumuz 70 yaşına gelmiş sanki bugün.

Hadi sen gebesin kocişin de mi gebe o niye kalkıp çay demleyemiyor

Naptınız ayol o kadar yorulacak?

Hadi sen gebesin kocişin de mi gebe o niye kalkıp çay demleyemiyor

Sorma, adama arkadaşları "Hamilelik yaramış" diyorlar,
kilosu zerre oynamayan adam benle birlikte göbek yaptı ya.

Naptınız ayol o kadar yorulacak?

Gezi-tozu, birlikte alınan kilolara henüz alışamamış bünyeler...
Annelerle birlikteydik bugün, sanırım yemeği de fazla kaçırdık, yarı baygın haldeyiz

Erkeklerin geneli böyle galiba. Bu araştırılmalı, erkekler neden gebe karılarıyla göbek yarıştırıyorlar.

Bilimsel bi araştırma vardı bununla ilgili, hamilelik döneminde erkekler de eşleriyle aynı oranda kilo alıyormuş. Dur bulursam atayım sana.

Erkeklerin geneli böyle galiba. Bu araştırılmalı, erkekler neden gebe karılarıyla göbek yarıştırıyorlar.

Bilimsel bi araştırma vardı bununla ilgili, hamilelik döneminde erkekler de eşleriyle aynı oranda kilo alıyormuş. Dur bulursam atayım sana.

Bilemeyeceğim de, ben bırakınca eşim de bıraktı sigarayı.
Gerçi ara ara kaçırıyor arkadaşlarıyla takılınca ama eskisi gibi içmiyor.
Onun etkisi de var sanırım.

Bu erkekler çok kıskanç. Kadınların, hamilelik ve adet gibi özel durumlarını kıskanıyorlar.
Bir araştırma daha vardı. Erkekler de pms yaşıyor diye. :)

Bu erkekler çok kıskanç. Kadınların, hamilelik ve adet gibi özel durumlarını kıskanıyorlar.
Bir araştırma daha vardı. Erkekler de pms yaşıyor diye. :)
Çok istiyorlarsa ağrısıyla sancısıyla verelim? Kıskanmasınlar boşuna.

Reactions: K_G
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…