Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Şimdi ben gram anlamadigim ders notlarını Türkçeye çevirmeye gidiyorum. Geri gelirsem kovalayin beni. Baş.

Ay benim ödüm patlıyor karanfil, bizim ailede çok ikiz var. Kesin ikiz bebem olacak benim
Kitap okumakkk Hayır aglamiyorim gözüme bir sey kaçtı. Bebelerimden once ben de okuyordum ben de insandim herhalde hatta edebiyat mezunuydum ben herhalde.

Neyse çocuktan sogutmak gibi olmasin da aklı olan tek bebede kalsin

Zaten yeterince korkuyorduk, teşekkür ederiz.

Ben bebe istemiyorum da olursa ikiz olsun be mar...

Ay senin olsun Ben ikisi aynı anda ağlar falan diye çok korkuyorum

Benim de olmaz kesin. Aynı anda doğurup bebeleri değişelim bari. Ben teki sana vereyim sen çifti bana ver.

İlk iki sene zor ama ikiz çocuk büyütmek eğitmek çok daha kolay. Gözümün önünde iki sıpa var pek güzel oldular.

Tek iyidir tek. Evrene pozitif enerji yollamak lazim. Allah isteyene versin. Bir an düşündüm de elinde cop poseti suruyen bebeden 2 tane.
Ahahahah

Vermem la bebelerimi sana Evlatlarım onlar benim. Anayım ben anaaaaaa!

tişkiler hoş bulduk.
isim olarak hepinize aşinayım
hadi tanışalım. herkes hobilerini ve hobilerini söylesin

Efenim hobilerim pasta yapmak ve de kurdela baglamak En buyuk fobim kafamdaki pembe huniyi kaybetmek Diger chefler mantar chef sapkasi ,ben pembe fiyonklu huniii

İzsiz bi adaya dusersem , gida boyalarimi,merdanemi ve firinimi alirdim

Yeni gördüm valla, çok eğlenceli.

Kk hatunları pek naif. Seni istiyorum deseymiş güzel olurmuş da böyle söylemesi kötüymüş... Bu kadar naif cici kadın olamadık be name.
Hee sanki adam ne dediyse
görende allah belanı versin demiş sanır

Yeni gördüm valla, çok eğlenceli.

Kk hatunları pek naif. Seni istiyorum deseymiş güzel olurmuş da böyle söylemesi kötüymüş... Bu kadar naif cici kadın olamadık be name.
Ya kız haksız sayılmaz ama birden telefonu açıp seni s..ecemmm diyen bi adam ürkütücü olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…