Ay benim ödüm patlıyor karanfil, bizim ailede çok ikiz var. Kesin ikiz bebem olacak benim
Kitap okumakkkHayır aglamiyorim gözüme bir sey kaçtı. Bebelerimden once ben de okuyordum ben de insandim herhalde hatta edebiyat mezunuydum ben herhalde.
Neyse çocuktan sogutmak gibi olmasin da aklı olan tek bebede kalsin
Ay senin olsunZaten yeterince korkuyorduk, teşekkür ederiz.
Ben bebe istemiyorum da olursa ikiz olsun be mar...
Tek iyidir tek. Evrene pozitif enerji yollamak lazim. Allah isteyene versin. Bir an düşündüm de elinde cop poseti suruyen bebeden 2 tane.Ay benim ödüm patlıyor karanfil, bizim ailede çok ikiz var. Kesin ikiz bebem olacak benim
Ay senin olsunBen ikisi aynı anda ağlar falan diye çok korkuyorum
AhahahahTek iyidir tek. Evrene pozitif enerji yollamak lazim. Allah isteyene versin. Bir an düşündüm de elinde cop poseti suruyen bebeden 2 tane.
Vermem la bebelerimi sanaBenim de olmaz kesin. Aynı anda doğurup bebeleri değişelim bari. Ben teki sana vereyim sen çifti bana ver.
İlk iki sene zor ama ikiz çocuk büyütmek eğitmek çok daha kolay. Gözümün önünde iki sıpa var pek güzel oldular.
Ahahahah
Vermem la bebelerimi sanaEvlatlarım onlar benim. Anayım ben anaaaaaa!
Nası dirty talkingAy bdv de dirty talk konusu varmış kaçırmışıııım
Nası dirty talkingBDV aştı kendini bu aralar
Ay bdv de dirty talk konusu varmış kaçırmışıııım
Ahahahah her gördüğümde gülüyorum
Düz duvara bekarım kompile bekarım ağır bekarım. Yeteri kadar ikna edici oldu mu?
tişkiler hoş bulduk.
isim olarak hepinize aşinayım
hadi tanışalım. herkes hobilerini ve hobilerini söylesin
Yenimi gördünValla len. Söze 1 kala konusu. Atla gel.
Yenimi gördün
Ben akşamban beri okuyorum
Hee sanki adam ne dediyseYeni gördüm valla, çok eğlenceli.
Kk hatunları pek naif. Seni istiyorum deseymiş güzel olurmuş da böyle söylemesi kötüymüş... Bu kadar naif cici kadın olamadık be name.
Ya kız haksız sayılmaz ama birden telefonu açıp seni s..ecemmm diyen bi adam ürkütücü olabilirYeni gördüm valla, çok eğlenceli.
Kk hatunları pek naif. Seni istiyorum deseymiş güzel olurmuş da böyle söylemesi kötüymüş... Bu kadar naif cici kadın olamadık be name.
bu hep aklıma geliyor benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?