Ahaha eşekkk ya kıyamam
Benimkiler de bayılıyor misafire. İlk 15 dk zaten misafir onlara gelmiş gibi oluyor.
Düzeninin bozulmasını mı sevmiyor?
Peki
Ben hala "beni beni Bihterini" lafını kullanıyorumay bu peki lafı da bana hep bihteri hatırlatıyo o dandik final nasıl kazındıysa kafama
Ahaha ay sarhoş sarhoş editörlük yapıp konu falan kapatsan ne eğlenceli olur...Mune 'yi sarhoş edip "yanlışlıkla" birilerini banlatabilir miyiz acaba
Sexsili konular konuşsanız hemen hisseder gelirdimOo bibiciğim gizli gizli beğenilere başladı. Neredesin bibiii?
Ben uçmuştum 2 gündür, yoktum. Bugün döndüm :)Sexsili konular konuşsanız hemen hisseder gelirdim
Ben hala "beni beni Bihterini" lafını kullanıyorum
Sen Bihter Ziyagil'sin!
21 F Istanbul. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.A.s
ASL?
"Bihter neyi itiraf edecek Firdevs Hanım? Behlül'le ne ilgisi var?"ama favorim "katya kahvemi getir"
Burası kastı, msn var mı?21 F Istanbul. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Watsupa gel pis fakir.Burası kastı, msn var mı?
O mirc kanallarında az takılmadık.Ahaha
Teknoloji çocuğuyuz her yerde chat'leşiriz
Whatsapp çocuğu işte. Nerden bilsin o ICQ'nun, sonra MSN'in keyfini? Teey tey.Watsupa gel pis fakir.
Allahım ne kadar da çıkarcı bir üye.O mirc kanallarında az takılmadık.
Oplarla kankaydım, hiçbir zaman banlanmazdımYeni op banladığında da hemen geri alırlardı beni kanala Hehe özelden taciz edenleri falan anında attırırdım.
Çıkar değil olm, hoş sohbet. Oplar kafa insanlardı, eh ben de yaz tatilinde paso mirc kanalındaAllahım ne kadar da çıkarcı bir üye.
ICQ ne bilmiyorum ben msne anca yetiştim.Whatsapp çocuğu işte. Nerden bilsin o ICQ'nin, sonra MSN'in keyfini? Teey tey.
Çaldığın şarkıyı gösterirdin msnin durum bölümünde. Millet birbiriyle şarkılar üzerinden atışırdı ahah
ICQ ne bilmiyorum ben msne anca yetiştim.Bi ara bütün Mersin halkı beni msnden eklemişti resmen. Nev - Zor bizim şarkımız olsun diyip sürekli onu dinliyordu çocuğun biri. Ne akıl yani neden Zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?