Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ahaha eşekkk ya kıyamam
Benimkiler de bayılıyor misafire. İlk 15 dk zaten misafir onlara gelmiş gibi oluyor.
Düzeninin bozulmasını mı sevmiyor?

Peki

ay bu peki lafı da bana hep bihteri hatırlatıyo o dandik final nasıl kazındıysa kafama

Ahaha ay sarhoş sarhoş editörlük yapıp konu falan kapatsan ne eğlenceli olur... Mune 'yi sarhoş edip "yanlışlıkla" birilerini banlatabilir miyiz acaba

Uzun süredir içmediğim için bir bardak bira yeterli ama banlamak yerine herkese bol kahkaha atıp canımsın gel öpiiimmm moduna gireceğime eminim

kavun kokusu hoşgeldin epeydir yoktun misafir nedeniyle gelmedin demek.

Ahaha
Teknoloji çocuğuyuz her yerde chat'leşiriz
O mirc kanallarında az takılmadık.
Oplarla kankaydım, hiçbir zaman banlanmazdım Yeni op banladığında da hemen geri alırlardı beni kanala Hehe özelden taciz edenleri falan anında attırırdım.

O mirc kanallarında az takılmadık.
Oplarla kankaydım, hiçbir zaman banlanmazdım Yeni op banladığında da hemen geri alırlardı beni kanala Hehe özelden taciz edenleri falan anında attırırdım.
Allahım ne kadar da çıkarcı bir üye.

Allahım ne kadar da çıkarcı bir üye.
Çıkar değil olm, hoş sohbet. Oplar kafa insanlardı, eh ben de yaz tatilinde paso mirc kanalında

Burak vardı bak mircteki manitam Şerefsiz beni başka bir kızla aldatmıştı kanalda

Whatsapp çocuğu işte. Nerden bilsin o ICQ'nin, sonra MSN'in keyfini? Teey tey.

Çaldığın şarkıyı gösterirdin msnin durum bölümünde. Millet birbiriyle şarkılar üzerinden atışırdı ahah
ICQ ne bilmiyorum ben msne anca yetiştim. Bi ara bütün Mersin halkı beni msnden eklemişti resmen. Nev - Zor bizim şarkımız olsun diyip sürekli onu dinliyordu çocuğun biri. Ne akıl yani neden Zor

ICQ ne bilmiyorum ben msne anca yetiştim. Bi ara bütün Mersin halkı beni msnden eklemişti resmen. Nev - Zor bizim şarkımız olsun diyip sürekli onu dinliyordu çocuğun biri. Ne akıl yani neden Zor

ICQ bunların atası. Öyle mailin, kullanıcı adın olmazdı. Bilmemkaç haneli upuzun ICQ numaran olurdu, öyle eklerdin milleti. Sonra yerini yavaşça MSN aldı.
MSNin en güzel zamanlarını kaçırmışsındır ama sen. O MSN'in MSN olduğu güzel zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…