Onu da attırdın mı?Çıkar değil olm, hoş sohbet. Oplar kafa insanlardı, eh ben de yaz tatilinde paso mirc kanalında
Burak vardı bak mircteki manitamŞerefsiz beni başka bir kızla aldatmıştı kanalda
O mirc kanallarında az takılmadık.
Oplarla kankaydım, hiçbir zaman banlanmazdımYeni op banladığında da hemen geri alırlardı beni kanala Hehe özelden taciz edenleri falan anında attırırdım.
Whatsapp çocuğu işte. Nerden bilsin o ICQ'nun, sonra MSN'in keyfini? Teey tey.
Çaldığın şarkıyı gösterirdin msnin durum bölümünde. Millet birbiriyle şarkılar üzerinden atışırdı ahah
2004tü bilgisayar aldığımızda. Hey yavrum o takozda kart oyunu oynamak bile eğlenceliydi. Sen o zaman ergensin ben oyunlar1de takılırken sen ICQda oğlan kesiyorsundur
ICQ bunların atası. Öyle mailin, kullanıcı adın olmazdı. Bilmemkaç haneli upuzun ICQ numaran olurdu, öyle eklerdin milleti. Sonra yerini yavaşça MSN aldı.
MSNin en güzel zamanlarını kaçırmışsındır ama sen. O MSN'in MSN olduğu güzel zamanlar.
Bilmem mi banlı olduğunu şimdide sep gitmişBen uçmuştum 2 gündür, yoktum. Bugün döndüm :)
Yokluğumda önemli bir şeyler kaçırdım mı?
Dalga geçme bikre"Bihter neyi itiraf edecek Firdevs Hanım? Behlül'le ne ilgisi var?"
Bir de tabii "ölüyorum anlasana".
2004tü bilgisayar aldığımızda. Hey yavrum o takozda kart oyunu oynamak bile eğlenceliydi. Sen o zaman ergensin ben oyunlar1de takılırken sen ICQda oğlan kesiyorsundur
Uu biz epey geriden gelmişiz bunları bilmiyorum ben o sıralar 1 yaşındaymışım.Biz 95 öncesi ms dosta volfied filan oynardık ne diyon sen
Macintosh'lardan bahsetmeyeceğim bile
Bir de böyle arkadaşlarımız olurdu, kanala girdiğimiz an goygoy başlardıÇakkaal
Ne günlerdi ya, limewre ,bearshre'den itina ile indirdiğimiz şarkıları göstere göstere dinlerdik
Hahaha ICQ'da tanıştığım Amerikalı arkadaşımla hala konuşuyoruz! Düşün!2004tü bilgisayar aldığımızda. Hey yavrum o takozda kart oyunu oynamak bile eğlenceliydi. Sen o zaman ergensin ben oyunlar1de takılırken sen ICQda oğlan kesiyorsundur
Dalga geçmiyorum bibi ya, saati uysa ben de izlerim baştan sona.Dalga geçme bikretv2 de veriyordu gene geçen cuma bitti bilmem kaçıncı lez izledim
Uu biz epey geriden gelmişiz bunları bilmiyorum ben o sıralar 1 yaşındaymışım.
Bu sana ne çağrıştırıyor angel?
Kadıncağızın çoluk çocukla uğraşıyor olduğunu çağrıştırıyordurUu biz epey geriden gelmişiz bunları bilmiyorum ben o sıralar 1 yaşındaymışım.
Bu sana ne çağrıştırıyor angel?
Ahahah bilemedim artıkRuhumun hala genç olduğunu
Sen daha otur. Senle birlikte ICQda oğlan kesenler coluk çocuğa karışmış bak.Kadıncağızın çoluk çocukla uğraşıyor olduğunu çağrıştırıyordur
Çocuk kısmı uymuyor bana, ondan işte hepAhahah bilemedim artık
Sen daha otur. Senle birlikte ICQda oğlan kesenler coluk çocuğa karışmış bak.
Kocayi alınca çocuk promosyon olarak gelmiyor biliyorsun değil mi?Çocuk kısmı uymuyor bana, ondan işte hep
Bir de böyle arkadaşlarımız olurdu, kanala girdiğimiz an goygoy başlardı
Çevirmeli bağlantı varken sen de açacağın sayfaları yeni sayfalarda açıp bağlantıyı kesip okurdun di mi?
Çevirmeli dedin de 145 ile 146 vardı... 146 tuzluydu biraz
Ay ne rezil zamanlardı ya internet diye diye ömrümüz telefonun dibinde çevir sesi bekleyerek geçtiydi.
Hadi iyi geceler,
ben de kaçsam fena olmayacak.
İnsan aksini ispatlamaya çalışırHey Casper, the friendly ghost
GünaydınnnnGünaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?