Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Çıkar değil olm, hoş sohbet. Oplar kafa insanlardı, eh ben de yaz tatilinde paso mirc kanalında

Burak vardı bak mircteki manitam Şerefsiz beni başka bir kızla aldatmıştı kanalda
Onu da attırdın mı? Benim bi tanesi nevruzda tekerlek yakangillerdendi. Bildiğin anarşik adam bulmuşum.

O mirc kanallarında az takılmadık.
Oplarla kankaydım, hiçbir zaman banlanmazdım Yeni op banladığında da hemen geri alırlardı beni kanala Hehe özelden taciz edenleri falan anında attırırdım.

Çakkaal

Whatsapp çocuğu işte. Nerden bilsin o ICQ'nun, sonra MSN'in keyfini? Teey tey.

Çaldığın şarkıyı gösterirdin msnin durum bölümünde. Millet birbiriyle şarkılar üzerinden atışırdı ahah

Ne günlerdi ya, limewre ,bearshre'den itina ile indirdiğimiz şarkıları göstere göstere dinlerdik

2004tü bilgisayar aldığımızda. Hey yavrum o takozda kart oyunu oynamak bile eğlenceliydi. Sen o zaman ergensin ben oyunlar1de takılırken sen ICQda oğlan kesiyorsundur

Ben uçmuştum 2 gündür, yoktum. Bugün döndüm :)

Yokluğumda önemli bir şeyler kaçırdım mı?
Bilmem mi banlı olduğunu şimdide sep gitmiş

"Bihter neyi itiraf edecek Firdevs Hanım? Behlül'le ne ilgisi var?"

Bir de tabii "ölüyorum anlasana".
Dalga geçme bikre tv2 de veriyordu gene geçen cuma bitti bilmem kaçıncı lez izledim

2004tü bilgisayar aldığımızda. Hey yavrum o takozda kart oyunu oynamak bile eğlenceliydi. Sen o zaman ergensin ben oyunlar1de takılırken sen ICQda oğlan kesiyorsundur

Biz 95 öncesi ms dosta volfied filan oynardık ne diyon sen
Macintosh'lardan bahsetmeyeceğim bile

Biz 95 öncesi ms dosta volfied filan oynardık ne diyon sen
Macintosh'lardan bahsetmeyeceğim bile
Uu biz epey geriden gelmişiz bunları bilmiyorum ben o sıralar 1 yaşındaymışım.

Bu sana ne çağrıştırıyor angel?

Çakkaal

Ne günlerdi ya, limewre ,bearshre'den itina ile indirdiğimiz şarkıları göstere göstere dinlerdik
Bir de böyle arkadaşlarımız olurdu, kanala girdiğimiz an goygoy başlardı

Çevirmeli bağlantı varken sen de açacağın sayfaları yeni sayfalarda açıp bağlantıyı kesip okurdun di mi?

Hahaha ICQ'da tanıştığım Amerikalı arkadaşımla hala konuşuyoruz! Düşün!

Dalga geçme bikre tv2 de veriyordu gene geçen cuma bitti bilmem kaçıncı lez izledim
Dalga geçmiyorum bibi ya, saati uysa ben de izlerim baştan sona.

Ben de gidiyorum, notları son kez okuyup yatayım. Öptüm çokça.

Bir de böyle arkadaşlarımız olurdu, kanala girdiğimiz an goygoy başlardı

Çevirmeli bağlantı varken sen de açacağın sayfaları yeni sayfalarda açıp bağlantıyı kesip okurdun di mi?

Çevirmeli dedin de 145 ile 146 vardı... 146 tuzluydu biraz
Ay ne rezil zamanlardı ya internet diye diye ömrümüz telefonun dibinde çevir sesi bekleyerek geçtiydi.

Hadi iyi geceler,
ben de kaçsam fena olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…