Niye böyle saçmaladı ki. Kampüsteyken mi anlamadım:/Bu erkeklerin hoca olanı bile ergen onu anladım. Türkçeciyle karşılaştım yolda, ben binadan çıktığımda o biraz geriden geliyordu gördüm beklemek yerine yola devam ettim. Telefon açtı arkadaşına yüz yılın en gereksiz telefon konuşmasını yaparak hızla yanımdan geçti beni geçince yavaşladı nedense. 3 4 dakika ben arkada o önde yürüdük sonra kantinden bir şey almak için durdu çaktırmadan bana bakıyor görmedik sanki. Değişik.
Evet kampüste. Ben de anlamadım garip geldi.Niye böyle saçmaladı ki. Kampüsteyken mi anlamadım:/
Kardeş önemli olan adamın kalbi büyük olsunkim kimi seviyor?
Kimin eli ayağı büyük?
Neler oluyor orada?
Seninki mi bu?Bu erkeklerin hoca olanı bile ergen onu anladım. Türkçeciyle karşılaştım yolda, ben binadan çıktığımda o biraz geriden geliyordu gördüm beklemek yerine yola devam ettim. Telefon açtı arkadaşına yüz yılın en gereksiz telefon konuşmasını yaparak hızla yanımdan geçti beni geçince yavaşladı nedense. 3 4 dakika ben arkada o önde yürüdük sonra kantinden bir şey almak için durdu çaktırmadan bana bakıyor görmedik sanki. Değişik.
Hocayla ilgili bi gelişme mi var tantişim, en son bize sordugunda uzak dur demistik. Sonrasında bi sey mi yasandı??Evet kampüste. Ben de anlamadım garip geldi.
İlgi duyduğun hoca mı bu?Evet kampüste. Ben de anlamadım garip geldi.
Yanılmıyosam o. Adam Türkçeci demişti çünkü konuyu ilk burada hepimize anlattıgında.İlgi duyduğun hoca mı bu?
Boşver özeti o zaman eltişim, kaldığımız yerden adapte oluruz.Herkese tünaydıın
S shot eltişim özet istemissin onu bile simdi gördüm. Bu aralar cok koptum ben buralardan.
Mezuniyet organizasyonu, hadi arkadaslarla kafa dagıtalım yemegi, yeni hoş bi çocuk ( @Sephoraa buralarda olsa da görse keske, çocuk sormus beni arkadaşlara naber ciciiim) en son da pazar günü 20liklerimi cektirmemle (hem sag hem sol manyak mıyım neyim ) pert oldum. Burayı da görmedi gözüm.
Yani bana da bi özet lazım aslında kim kiminle nerede ne zaman ne yapıyor hiic bilmiyorum
Aranızda bir konuşma geçmişmiydi öncesinde? Niye kaçtı öyle :)
Muhtemelen bizim kıza iş attı ama o karşılık verdi diye triplere girmiştir.Aranızda bir konuşma geçmişmiydi öncesinde? Niye kaçtı öyle :)
Sen sürgündeydin bebegimBoşver özeti o zaman eltişim, kaldığımız yerden adapte oluruz.
Ama sen şu yeni hoş çocuğu bir anlat bakayım. Niye sep'in haberi var da benim haberim yok?
Hayır uzun zamandır karşılaşmıyordukAranızda bir konuşma geçmişmiydi öncesinde? Niye kaçtı öyle :)
Sana karşı bi hamlesi mi oldu savuşturdugun? Gerçi sen onu fark et, yanına ilk sen git istemis galiba. Aniden slowmotion a geçmesi falan sen gör selam ver istemis sanırım. Dedigin gibi 15 yaş klasmanında bi hareket olmus amaHayır uzun zamandır karşılaşmıyorduk
TünaydııııınTünaydın ablalarım
Ay o konu kapandı dediğin hoca mıHayır uzun zamandır karşılaşmıyorduk
Saf mısın yavrum ya. Madem o kadar hoşlandın, bari hoşlandığını belli et de çocuk adım atabilsin. Negzel işte beğendiğin biri olmuşSen sürgündeydin bebegim
Haftasonu bi çıkalım dedik arkadaşlarla dağıtıp enerji toplamaya, işte giyindik süslendik kalabalığız diye rezervasyon falan yaptırdık. Arkadaşlar da boş durmamış, o da gelsin bu da gelsin derken kücük bi ordu olmusuz aksama.
Bu cocuk da "arkadaşın arkadaşı" kategorisinden
Yemekte karşıma oturdu, eğlenirken standda da dibimdeydi. Çok güzel gülüyo eltiş ya, gülüşünden aynı anda hem sevimlilik hem karizma akar mı insanın
Ama ben cool takılıcam ya, kastıkça kastım. 5 dakika flörtler, espriler, bakısmalar. 5 dakika "ay begendigimi anlamasın" tribiyle onu unutup diger erkek arkadaslarla ilgilenmeler.
Bütün gece bi öyle bi böyle aptallastım resmen. "Herkese karşı sıcakkanlıyım cnms kendine özel zannedip havaya girme" manyaklıgı yaptım cocuga.
Sonra da geldim buraya anlattım işte. Sep de altın tavsiyeyi verdi sagolsun "Seviyosan git konus bence bekle bekle evde kalıcan" olarakBen de hak verdim gerçi.
Amaaaa bu sabah bi ögrendim ki beni arkadaslara sormuusagızlarından laf almaya calısmıs çaktırmadan (karsılıklı yigitlige bok sürdürmüyoruz )
Sorma bi haller indi bana o akşam ben de anlamadım.Saf mısın yavrum ya. Madem o kadar hoşlandın, bari hoşlandığını belli et de çocuk adım atabilsin. Negzel işte beğendiğin biri olmuşGüzel olur inşallah, ilk çekiminiz devam eder de hoş bir şeylere dönüşür.
Bilmem bilinçli olarak bir şey yapmadım. Genelde o selam verirdi bu defa yüzüme bile bakmadı garip oldu.Sana karşı bi hamlesi mi oldu savuşturdugun? Gerçi sen onu fark et, yanına ilk sen git istemis galiba. Aniden slowmotion a geçmesi falan sen gör selam ver istemis sanırım. Dedigin gibi 15 yaş klasmanında bi hareket olmus ama
Evet o.Ay o konu kapandı dediğin hoca mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?