Yüz verme sinir hocayaBilmem bilinçli olarak bir şey yapmadım. Genelde o selam verirdi bu defa yüzüme bile bakmadı garip oldu.Sevmedim bu hareketini hiç, ergen gibi.
Evet o.
Vermedim zaten yoldan çıkıp çimlerden yürüdüm bi ara.Yüz verme sinir hocaya
Spor giyinmek lazım o tarz bi yere gidicez.
Çimin sonunda aynı yere geldik amaSpor giyinmek lazım o tarz bi yere gidicez.
Sen de iyi yapmıssın tantiş. Çimlerden de yürü yoluna da çıkma. Denk gelmeyin mümkün oldugunca. En iyisi
Oy tatlım yaaa, ne güzel heyecanlar bunlar. Sırıtıyorum şu an resmen, gönlünce olsun her şey. O minnoş flörtler, telaşlar falan, işin en keyifli yanı.Sorma bi haller indi bana o akşam ben de anlamadım.Hayır daha masaya oturdugu an kalmışsın zaten araba farı görmüs tavşan gibi begendiysen begendin işte ne kasıyosan yani (Ama bi gelişi vardı görmen lazım, deri ceketi sırf o yakısıklılıgına seksilik katsın diye icat etmisler sanki )
Özgüveni yüksek bi tipti ben de ne nileyim poposu kalkması diye düsündüm galiba. Gerci ukala degildi hatta baya mütevazi diyebilirim.
Burada da önce o konuşsun, o çıtlatsın diyodum. Cidden konusmus
Bu haftasonu için tüm gün planı yaptık sabahtan aksama aynı grubun biraz daha ufak versiyonuyla. Simdiden ne giysem telası sardı
Sendeki bu şans nedir anlamadım bir türlüOy tatlım yaaa, ne güzel heyecanlar bunlar. Sırıtıyorum şu an resmen, gönlünce olsun her şey. O minnoş flörtler, telaşlar falan, işin en keyifli yanı.
Ben en son öyle minnoş flört ederken, daha doğrusu ettiğimi düşünürken, adam dudaklarıma yapışmıştıDikkat et o kadar abartmasın
Uuu bir anda lakk diye miOy tatlım yaaa, ne güzel heyecanlar bunlar. Sırıtıyorum şu an resmen, gönlünce olsun her şey. O minnoş flörtler, telaşlar falan, işin en keyifli yanı.
Ben en son öyle minnoş flört ederken, daha doğrusu ettiğimi düşünürken, adam dudaklarıma yapışmıştıDikkat et o kadar abartmasın
Ahah yaklaşması yavaşça oldu ama öpmesi bir anda lakk diye.Uuu bir anda lakk diye mi
sende filmlerdeki gibi ittin mi? ardından bakışıp sonra şehvetle kaldığı yerden devam
Yaklaşırken anlamadın mı öpüceğiniAhah yaklaşması yavaşça oldu ama öpmesi bir anda lakk diye.
Ben itmedim, çocuk o kadar öpmüş, ayıp olur dedim
Sonrası yayın sansürüne takılır cımbız gelir.Yaklaşırken anlamadın mı öpüceğini
Eee sonra ne oldii sonraa sonraa
Arada kaynardıSonrası yayın sansürüne takılır cımbız gelir.
Ne zaman öpüşmeli sevişmeli konu olsa denas ordaYaklaşırken anlamadın mı öpüceğini
Eee sonra ne oldii sonraa sonraa
Hiçte bile.Ne zaman öpüşmeli sevişmeli konu olsa denas orda
Hı hı tabeHiçte bile.
Denk geldim,kendi anlatırken.
Günaydın aplamTünaydın ablalarım
Bana gıcık olduğunu bu kadar belli etme yahuHı hı tabe
Kim öpmüş, kimi öpmüşNe zaman öpüşmeli sevişmeli konu olsa denas orda
ÜzdünBana gıcık olduğunu bu kadar belli etme yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?