Çok yeme hasta olursun
Hemşire uyandığına eminmisinAlnından öpmüş, namısınsın tantiş demiş
(hikayelere gelkendim inandım ya )
Aa görmedim valla. Ne yazdın kii?İnsanlara trip yapacağına yukarda iyi dileklerde bulunduk onu görseydin
Bedenen uyanığımda, ruhum uykuda galibaHemşire uyandığına eminmisin
Bilinmeyen tantanis mi öpüşmüş dedi bende keşkeeee dedimAa görmedim valla. Ne yazdın kii?
Uf hoca öpmesin buz gibi soğudum ondan. Beni öpcek tatlılı Genco istiyom.Bilinmeyen tantanis mi öpüşmüş dedi bende keşkeeee dedim
Siparişiniz 30 dakika sonra kapınızdaUf hoca öpmesin buz gibi soğudum ondan. Beni öpcek tatlılı Genco istiyom.
Öpücük kabul ediyor musunuz?Siparişiniz 30 dakika sonra kapınızda
Ödeme nasıl olacaktı ? Nakit?Kredi Kartı?
Bana gelişi kurtarmaz aplaÖpücük kabul ediyor musunuz?
Daha sevüşmeye gelmedik çok şey kaçırmadınO kadar öpüşmeler konuşuluyor da şuracığa bi etiket atamıyorsunuz değil mi?
Yazık yazık... Görürsünüz siz, sohbetin en tenha anında sevüşlü konular açacağım ve kimseyi etiketlemeyeceğim.
İki kelime ekşına muhtaç yaşıyoruz şurada karnımız burnumuzda, ayıptır ya
Sana gelişi ne ki?Bana gelişi kurtarmaz apla
Dua topiğinde konu açalım mıOrtamı azıcık uhrevi bir havaya sokun da dua edin bana lütfen. Sınavım var 5te.
Allahım, Tantanis bu günkü saat 17 deki sınavından iyi not alsın, hoca onu tebrik etmeye gelsin, o da hocaya tepik atsın..Ortamı azıcık uhrevi bir havaya sokun da dua edin bana lütfen. Sınavım var 5te.
Açsana name. Hadi piliizzDua topiğinde konu açalım mı
Hoca 50 küsür yaşında profesör. Nasıl tepik atayım adam kuulluğuyla hepimizi tepikliyor zaten.Allahım, Tantanis bu günkü saat 17 deki sınavından iyi not alsın, hoca onu tebrik etmeye gelsin, o da hocaya tepik atsın..
Çookk amin
Ciddimisin ?Açsana name. Hadi piliizz
Hoca 50 küsür yaşında profesör. Nasıl tepik atayım adam kuulluğuyla hepimizi tepikliyor zaten.
Yok be ben öbür hocayı dediydimAçsana name. Hadi piliizz
Hoca 50 küsür yaşında profesör. Nasıl tepik atayım adam kuulluğuyla hepimizi tepikliyor zaten.
Benim dua becerim "allahım sen konuyu biliyosun amin" seviyesinde ama çoooook iyi geçer umarım tantiş. Profesörün karşısında gerim gerim gerinecek kadar yüksek kocamaaaan notlar alırsın umarım bebegimAçsana name. Hadi piliizz
Çok yeme hasta olursun
Kıyamam yaO kadar öpüşmeler konuşuluyor da şuracığa bi etiket atamıyorsunuz değil mi?
Yazık yazık... Görürsünüz siz, sohbetin en tenha anında sevüşlü konular açacağım ve kimseyi etiketlemeyeceğim.
İki kelime ekşına muhtaç yaşıyoruz şurada karnımız burnumuzda, ayıptır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?