Nasılsınız? Biz hiç tanışmamıştık değil mi :) başta söyliyim gevezeyim sep kişisine hatta bıkkınlık gelmiş olabiliiiir:)Melaba
Merhaba sınavlarına çalışMerabaaa
Ben sizi biliyorum ama nerden bildiğimi bilmiyorumNasılsınız? Biz hiç tanışmamıştık değil mi :) başta söyliyim gevezeyim sep kişisine hatta bıkkınlık gelmiş olabiliiiir:)
Naber kara gözlü yarimBizim değil ayol topik ortalık malı. Hepimizin topiki...
Yok siyasette çok denk geliyoruz ama tanışmadık :) Ben marilyn boş zamanlarda Amerikan Başkanlarına hepi börtdey mistır pirezıdınt diye şarkı söylemeyi sever, beyaz eteğimle havalandırma kapağı üzerinde poz vermekten hoşlanırım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimNasılsınız? Biz hiç tanışmamıştık değil mi :) başta söyliyim gevezeyim sep kişisine hatta bıkkınlık gelmiş olabiliiiir:)
Lens sohbetinden hani lensin gözün arkasına ordan uzay boşluğuna gitmiştiBen sizi biliyorum ama nerden bildiğimi bilmiyorum
Çok tenks suan yıkıldım. Kütüphanede ayaklarımı uzatmış kk bakıyordum halbusüMerhaba sınavlarına çalış
Hala orada güzel lensim.Lens sohbetinden hani lensin gözün arkasına ordan uzay boşluğuna gitmişti
SüperYok siyasette çok denk geliyoruz ama tanışmadık :) Ben marilyn boş zamanlarda Amerikan Başkanlarına hepi börtdey mistır pirezıdınt diye şarkı söylemeyi sever, beyaz eteğimle havalandırma kapağı üzerinde poz vermekten hoşlanırım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
O ne yavAaaa ne kaaa ilginç
Suan yastayim. Tatile gidemiyorum laa ne ders çalışması.
Nolsun uğraşmaca
Oh süpermiş :) Ben de gayet düz bir insanım, düz insan olmayı seviyorumSüper
Bende denas.. Hiçbir hobisi olmayan sıradan ev hanımı
işte eşi sadece o işi yapıyormuş. kadında kendini kullanmış hissediyor du
Bu düz halin miOh süpermiş :) Ben de gayet düz bir insanım, düz insan olmayı seviyorum
@kendiylesorunlu sen de gel hadi :)
Nolsun uğraşmacahamurdan çiçek yaptım sana armağanım olsun
Kızın oyun hamurlarından[
Aa nası hamurdan? Fimo falan mı?
Tişikkirlir sipirmin.
Nası yani ben cidden anlamadım? Hani öyle hiç ev içinde cilve falan mı yokmuş, hoş sohbet mi yokmuş.işte eşi sadece o işi yapıyormuş. kadında kendini kullanmış hissediyor du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?