Nereli kulağıma fısıldaBenim eltim Kayserili.. Ekmediği yerden biçer maşallah
Name Kayserisiz..
Benim beyimle hemşeriler
Beni adamdan sayma .Masterchef'lerim napıyosunuz? Kim kazanırsa kazansın aldırmadan yapın siz çorbalarınızı da millet marifetli kadın görsün ablalarımnameaver Brunella @_angela_
Yalnız adında "hülük" geçen bi şey yapmayın bence. Yani yapın da adı hülük olmasın. Ben azcık koltukta kestireyim demistim, uyku sersemi okurken hülük oldu size "sülük" psikolojim bozuldu
Gerci böyle adı absürt şeylerin tadı nefis olur genelde tecrübeyle sabit ama bilemedim
Masterchef'lerim napıyosunuz? Kim kazanırsa kazansın aldırmadan yapın siz çorbalarınızı da millet marifetli kadın görsün ablalarımnameaver Brunella @_angela_
Yalnız adında "hülük" geçen bi şey yapmayın bence. Yani yapın da adı hülük olmasın. Ben azcık koltukta kestireyim demistim, uyku sersemi okurken hülük oldu size "sülük" psikolojim bozuldu
Gerci böyle adı absürt şeylerin tadı nefis olur genelde tecrübeyle sabit ama bilemedim
Canım sen bi gözüküyorsun bir kayboluyorsun..Beni adamdan sayma .
En güzel Denas yapar bikerem, mutfakların önünde dügme ilikledigi kadındır o, bi tanedirBeni adamdan sayma .
Bamya çorbası mıİçine peynir giren tüm çorbaları seviyorum
Ama Benimki bir sebzeden ve et suyundan yapılan bir çorba çeşidi.. Antalyalılar biliyordur bence.. Resmi yemeklerde daha çok çıkan bir çorba çeşididir..
Aa gördüm mü . Tribimi attım mı hangi konuda. Sürekli burdayım daha nöriyim yahu.Canım sen bi gözüküyorsun bir kayboluyorsun..
Geçen gün seni bi konuda bende unuttum ve mahçubum sana zaten
Seni yerim ne dadlı kızsın sen öyleEn güzel Denas yapar bikerem, mutfakların önünde dügme ilikledigi kadındır o, bi tanedir
Gülüklüyü kullan bence, "gülük" daha şirin hani gülücük-güldürük öyle bi cağrısım yapıyo. Lady "hülük"ü begenmedi.Hülüklü - Gülüklü iki adı var, başka bi şey demeyelim de hani nimettir sonuçta :))
İstersen bi arat bak ya Lady, görünüş itibariyle zaten yemek gibi bi çorba.
Ve cidden iyi yapılırsa, tadı bi harika dostum
DeğıllBamya çorbası mı
Öüf çok sıkıcı değil mi ya.ekşın yok mu
Niye yahu. Bu üyeliğinle aç daha ekşın olurSenin için ikinci üyeliği alıp sevüşlü konu açayım mı?
Niye benle sevüşlü konular bütünleşti yahu
Niye benle sevüşlü konular bütünleşti yahu
Ben hiç yapmam da bilmem de öyle şeyler
Yapmam ki hıh.bebemi de leylekler attı çatıya
Hee eşeysiz üredin sen zatenNiye benle sevüşlü konular bütünleşti yahu
Ben hiç yapmam da bilmem de öyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?