Diyelimki konu bdv patadanak taşındıBen hiç okumuyorum oraları
Oldu hemen söylüyorum biri evlensin benimle
Gizlim saklım yok benimÇatlayın da patlayınbende öyleyim hahaha
Muneye mrsaj atarsanız yönlendirir.
Hiç öyle takip ettiğim konu olmadıDiyelimki konu bdv patadanak taşındı
Sende orada bıraktın
Gizlim saklım yok benim
Yok o küçültmez beklentiyiGeçen tantanise de söyledim beklentiyi küçültmek gerekiyor
Diyelimki telefonu yada bilgisayarı, tableti elinden bıraktın işin çıktı ve sayfadan çıkmadın, ekranı kapadın çıktın, profile tıklayan Nameaver konuya bakıyor, sevgili ile fanfin fon, son etkinliği 15 dakika önceHiç öyle takip ettiğim konu olmadı
Zaten oraya taşınınca konunun havası kaçıyor
Komplo teorisi değil resmen fantaziDiyelimki telefonu yada bilgisayarı, tableti elinden bıraktın işin çıktı ve sayfadan çıkmadın, ekranı kapadın çıktın, profile tıklayan Nameaver konuya bakıyor, sevgili ile fanfin fon, son etkinliği 15 dakika önce
O arada o konuya girip çıkan prolular aa Name ye baakk derlermiki
Ahanda komplo teorisi
Bu arada yemek yarışmasında damarıma basan kişi ne zaman profiline tıklasam benim tarifi dikizliyordu, oradan aklıma geldi
Elit bir bey hmm anlıyorum..:)Yok o küçültmez beklentiyi
Aman elit bir bey olsun hayatımda, evlenmek şart değil.
Ne anladın anlatsanaElit bir bey hmm anlıyorum..:)
Aklın fikrin sapıklıktaNe anladın anlatsana
Çorbalara katıldın mı?:)Diyelimki telefonu yada bilgisayarı, tableti elinden bıraktın işin çıktı ve sayfadan çıkmadın, ekranı kapadın çıktın, profile tıklayan Nameaver konuya bakıyor, sevgili ile fanfin fon, son etkinliği 15 dakika önce
O arada o konuya girip çıkan prolular aa Name ye baakk derlermiki
Ahanda komplo teorisi
Bu arada yemek yarışmasında damarıma basan kişi ne zaman profiline tıklasam benim tarifi dikizliyordu, oradan aklıma geldi
Hakikaten denas ben de merak ettim, anlatsanaAklın fikrin sapıklıkta
Katılmadım canım..Çorbalara katıldın mı?:)
Ya niyeeeeeKatılmadım canım..
Yok ya öylesine dediydim. Masum duygularımla.. İnanmıcaksın ama aklımdan pislik geçmedenHakikaten denas ben de merak ettim, anlatsana
Valla benim tadım yok bu günlerde..Ya niyeeeee
Boşver sen onları ya..amaç eğlenmek. Katıl mahrum etme insanları:)Valla benim tadım yok bu günlerde..
Yarışmaya bir sürü kişi katılsa bile aynı kişiler kazanıyor..
Aslında maksat sadece kazanmak değil, değişik şeyler yapmayı, sunmayı severim ben..
Ama bazı kendini bilmez konuşanlar oluyor, iyisimi şimdilik uzak durmak iyi gelir gibime geldi..
Aslında 5 tane farklı tarifim varBiri özellikle tam yaz mevsimine uygun, 2 si yöresel, 1 i bildiğimiz ama farklı şekilde pişen çeşidi.. 1 i yine iyi bildiğimiz ama yine pişirilişi farklı..
Ama herkesi mahrum bırakıcam şimdilik
Sen katıl, mesela Kayseri usulü mantı çorba yap :)Boşver sen onları ya..amaç eğlenmek. Katıl mahrum etme insanları:)
Tatlılardaki hayal kırıklığından sonra zıkkım ın dibi boşverSen katıl, mesela Kayseri usulü mantı çorba yap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?