Ah onun kafasında olabilsem..İnsan kendini kuş gibi hissedebilir ,yüzerken balık gibi hissedebilir,çiçek gibi ,bazen armut gibi birsürü şey gibi hissedebilir..
Demiş Yıldız Tilbe
O kafa biraz doğuştansa, kalanı hayat tecrübesinden olabilir..Ah onun kafasında olabilsem..
Valla benim tadım yok bu günlerde..
Yarışmaya bir sürü kişi katılsa bile aynı kişiler kazanıyor..
Aslında maksat sadece kazanmak değil, değişik şeyler yapmayı, sunmayı severim ben..
Ama bazı kendini bilmez konuşanlar oluyor, iyisimi şimdilik uzak durmak iyi gelir gibime geldi..
Aslında 5 tane farklı tarifim varBiri özellikle tam yaz mevsimine uygun, 2 si yöresel, 1 i bildiğimiz ama farklı şekilde pişen çeşidi.. 1 i yine iyi bildiğimiz ama yine pişirilişi farklı..
Ama herkesi mahrum bırakıcam şimdilik
Tatlılardaki hayal kırıklığından sonra zıkkım ın dibi boşver
Hülüklü derken komşumBiraz kendimde enerji bulsam, şu tembelliği atabilsem, yöresel düğün çorbalarımızdan birini yapayım diyorum.
Bacaklarım da çabuk şişiyor artık.nameaver hülüklü çorbayı duydun mu sen komşum? :)
Kazanmak değil de, eğlencesine girelim isterim şahsen ama gerçekten bakıyorum, evet, bir tutam gruplaşma var, görebiliyor insan. Napsak kızlar?
Aklıma Olacak o kadar'ın Ne halt yiyoruz bölümü geldi,
Mövlüt usta, Sebaööddün ustaa
Bi bölümde bulaşık suyu çorbası yaptılardı
Hülüklü derken komşum
Hülüklü çorbayı bende duydum ama hiç yemedim..Biraz kendimde enerji bulsam, şu tembelliği atabilsem, yöresel düğün çorbalarımızdan birini yapayım diyorum.
Bacaklarım da çabuk şişiyor artık.nameaver hülüklü çorbayı duydun mu sen komşum? :)
Kazanmak değil de, eğlencesine girelim isterim şahsen ama gerçekten bakıyorum, evet, bir tutam gruplaşma var, görebiliyor insan. Napsak kızlar?
Aklıma Olacak o kadar'ın Ne halt yiyoruz bölümü geldi,
Mövlüt usta, Sebaööddün ustaa
Bi bölümde bulaşık suyu çorbası yaptılardı
Hiç duymadım canımAntalya'nın düğün çorbalarından biri.
İçine hem tavuk eti hem kıyma giren bi çorba çeşidiHülüklü derken komşum
Zenginliğe bakİçine hem tavuk eti hem kıyma giren bi çorba çeşidi
İçine hem tavuk eti hem kıyma giren bi çorba çeşidi
İşkembeli olursa yiyebilirimİsteğe göre tavuk yerine işkembe de kullanılabilir. Ama herkes sakatat yiyemez diye tavuk yaparlar genelde
Anneminde var bi tarifi içine yerken tulum peyniri koyuyorsunAy bir çorba var çok sevdiğim, onu içen parmaklarını yiyor, tabağın dibini yalamak istiyor
Onu yapmak kimsenin aklına gelmez, az bilinir, sevmem diyen bile yutar
İçine peynir giren tüm çorbaları seviyorumAnneminde var bi tarifi içine yerken tulum peyniri koyuyorsun
İşkembeli olursa yerim
Anneminde var bi tarifi içine yerken tulum peyniri koyuyorsun
Sende tam gayserili tipi varHiç duymadım canım
Ciğve diye bi yemeği var onu biliyorum
Buralı olmadığımdan 
Sende tam gayserili tipi var
Benim eltim Kayserili.. Ekmediği yerden biçer maşallahSende tam gayserili tipi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?