Şimdi gözümde bir an moklu moklu smileyler uçuştu okuyuncaBiliyorum ama gözünüze sokmuyorum dimi
Angela nın üstüne tanımam
Bozulmaz senin taş gibi dimdik iraden var
Ah sorry bebeğim onu unutmuşumMersi bebeyim
Ben tanıyorum da siz tanımazsınız
Ayrıca sımsıkı da
Güzel geçti bi tanesini yapamadım gibi.
Olsun sınav sana geçmemiş, önemli olan o.Güzel geçti bi tanesini yapamadım gibi.
Tabii sınavdan alacağım not 45ten yukarı olmayacak o ayrı.
Terbiyesiz.Olsun sınav sana geçmemiş, önemli olan o.
O da bi yetenek tantişYa biri bana neden her durumda ortamın cadı kızı ben oluyorum anlatsın. Herkes kavgasını benim üzerimden yapıyor vay arkadaş.
Ne be iyi olmuş işte. Sana da yaranılmıyor.Terbiyesiz.
Hislerimi gizlemiyorum sonuç sevimsiz tanti. Çabuk sinirleniyorum ondan sanırım. Sonra benimle ilgisi olmayan konu bile üstüme kalıyor.O da bi yetenek tantişNasıl yapıyosun anlatsana biraz
Ya her olayda sen varsın, her seksli sükslü konuda ortadasın, büyük sevdiğini utanmadan çekinmeden yazabiliyorsun, kimin üstüne kalacak, bu masum, hanımefendi davranışlarıyla göz dolduranHislerimi gizlemiyorum sonuç sevimsiz tanti. Çabuk sinirleniyorum ondan sanırım. Sonra benimle ilgisi olmayan konu bile üstüme kalıyor.
Güzel geçti bi tanesini yapamadım gibi.
Tabii sınavdan alacağım not 45ten yukarı olmayacak o ayrı.
Yok, benim köpeğim bana çekmiş; insan sevmez, çocuk sevmezAhaha eşekkk ya kıyamam
Benimkiler de bayılıyor misafire. İlk 15 dk zaten misafir onlara gelmiş gibi oluyor.
Düzeninin bozulmasını mı sevmiyor?
Peki
Şu mesaj böyle buralarda dursun, dönüp dönüp bu mesajı alıntı yapalımUzun süredir içmediğim için bir bardak bira yeterliama banlamak yerine herkese bol kahkaha atıp canımsın gel öpiiimmm moduna gireceğime eminim
kavun kokusu hoşgeldin epeydir yoktun misafir nedeniyle gelmedin demek.
Üstüme iyilik sağlık asla ne zaman öyle işler yaptım?Ya her olayda sen varsın, her seksli sükslü konuda ortadasın, büyük sevdiğini utanmadan çekinmeden yazabiliyorsun, kimin üstüne kalacak, bu masum, hanımefendi davranışlarıyla göz dolduranladyamore kardeşimize mi?
9 tane dersim var hangisine hayvan gibi kasayım heYa öyle düşünme belki iyi gelir.
Benim Rekabet Teorisi diye bir dersim vardı.
Miksen DD'den yukarı gelmez yani ama hayvan gibi kastım 1 hafta.
Sınav açıklandı şok BA'yla geçtim dersten.
Oo 4-5 defa gel mi diyorsun banaYok, benim köpeğim bana çekmiş; insan sevmez, çocuk sevmezSadece tanıdıklarına açıktır kapısı ve bir insanın onun için tanıdık olması için şöyle 4-5 defa görmeli, o 4-5 defa boyunca da karşı taraf edepli davranmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?