Önümüzdeki maçlara bakiciiz
Dış mihrakların oyuna gelme.
Noldu aramıza nifak sokamadın mı? Sonra diyorsun niye her şey bana patlıyor. Niye acaba
Tayt sıkmıyor mu? Bebişi sıkıştırma içerde yazıktırBugün misafirlerim gelecekkk ,çocukluk arkadaşım ve annesi...
Tetanosu yarın yaptırsam sabahtan, öğleden sonra da kontrole gitsem olur.
Ne giysem ne giysem kütük bacaklarıma tayt mı giysem
Seni düşünmüştüm tamamen.
Konuya benden başka yorum yapan olmadığı için olabilir meselaaYani ben ortaya atmıştım sen neden alındın kuşum?
Tayt sıkmıyor mu? Bebişi sıkıştırma içerde yazıktır
Ben hamilelere elbiseyi çok yakistiriyorum ya aşırı tatlı duruyor.
Konuya benden başka yorum yapan olmadığı için olabilir meselaa
Hii çok tatlı o kıyafetler de. Eğleniyorum kardeşim için seçerken. :))Elbise için kuaför günümü kaçırdım, yazık günahtır eve gelen misafirlere görsel eziyet etmeyeyim
Hamiş taytları var, ince kumaş aldımdı yedekte. Pantolon filan da aldımdı, hamiş tişörtleri filan baskılı olanlarından ^_^
İdare etsin bugünlük... Yarın kuaföre de uğrasam fena olmayacak aslında.
Hii çok tatlı o kıyafetler de. Eğleniyorum kardeşim için seçerken. :))
Evet gerçekten eğlenceli baskılar var, bebiş kıyafetleri de öyle. Daha bi çıkıp adam akıllı bakamadım ama annemler yığmaya başladılar sağ olsunlar.
Ya leopar desenli hamile taytı bulsam alacağım, siyahi hatunlarınki gibi totom var şu an resmen
Değerlendirmek lazım
Ben gördüm ama nerede gördüğümü hatırlamıyorum bizim kız habire mağaza gezdirdiğinden başımız dönüyor artık.
Aşırı tatlı şeyler var ya almaya doyamıyor insan. Benim Annem kızıyor artık almayın çocuk hepsini bir kere giyemeden büyüyecek diye. Başta çılgın gibi alan kendisiydi halbuki.
Büyük toto otururken konforlu oluyormuş diyollaa, doğru mu?
O da doğru tabii ki. Bir noktadan sonra burasi ne ara büyüdü yaa kıvamına gelebilir insan.Biri anneanneleri durdursun
Bilmem, şu ara her oturuş, yatış, bir yerden sonra acayip rahatsız edici.
Vücudumun yıllardır alıştığım ağırlık merkezi 4 ayda değişmişken hangi konfordan bahsedebilirim ki
Neden bana etiket yok
Enaa ilginçmiş ama vaktim yok şu an
Sen yazmışsın zaten, güzel değil demişsin.Neden bana etiket yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?