Ben bu yeni nesil kızların çoğunu anlamıyorum ya..Geçen gün evini temizleten çocuk var ya, öküzün teki. Kızı ayrıl bundan diye ikna etmeye çalışıyorum yok. Ara sıra mutlu da edebiliyor beni diyor. Iliski kıstası bu mudur ya? Hep mutsuz ama arada bir mutlu eden adam. Anlamıyorum gerçekten delirdi bu kız.
Bi de buna sırf adam aşırı fazla kazanıyor diye katlanıyor. Aile yapısı iyiymiş, düzenini oturtmuş, olgunmuş gerisi de zamanla düzelirmiş delircem. Bu yaz evlilik teklifi gelecek gibi görünüyor kızın kafasını yerine getiremedim bir türlü. Ne yapacak bu egoistle evlenip bilemiyorum.Ben bu yeni nesil kızların çoğunu anlamıyorum ya..
Sanki hayatlarının merkezinde erkek cinsiyeti yokken mutsuz ve yalnız olacaklar..
Kendilerini hak edene layık görseler ne olurdu ki sanki..
Arada bir mutluluk ile evlilik bile yürümüyorken..
Boş ver canım..Bi de buna sırf adam aşırı fazla kazanıyor diye katlanıyor. Aile yapısı iyiymiş, düzenini oturtmuş, olgunmuş gerisi de zamanla düzelirmiş delircem. Bu yaz evlilik teklifi gelecek gibi görünüyor kızın kafasını yerine getiremedim bir türlü. Ne yapacak bu egoistle evlenip bilemiyorum.
Aklı gitmiş gibi davranıyor üzülüyorum. Kiskanacağım bir durum yok ki. Bu kızın beyninde lezyonlar var kesinlikle stresten uzak bir hayatı olmasi gerektiğini söylemiş doktor. Gitti stres bombası bencilin tekini soktu hayatına üzülüyorum.Boş ver canım..
Çok üstelersende kıskanıyor durumuna düşersin..
Sen onun için iyi niyet besleyerek söylüyorsun işte ama o kız sağlıklı düşünmüyor..Aklı gitmiş gibi davranıyor üzülüyorum. Kiskanacağım bir durum yok ki. Bu kızın beyninde lezyonlar var kesinlikle stresten uzak bir hayatı olmasi gerektiğini söylemiş doktor. Gitti stres bombası bencilin tekini soktu hayatına üzülüyorum.
Amin. Inşallah evlilik teklifi falan etmez de ayrılır bir süre sonra.Sen onun için iyi niyet besleyerek söylüyorsun işte ama o kız sağlıklı düşünmüyor..
Sen güzelce dışarıdan bakış olarak söylemişsin.. Kendi ne kadarını anlamışsa..
Allah akıl fikir versin o kıza..
9 tane dersim var hangisine hayvan gibi kasayım he
Tamam abla kızma.büyüklerine karşılık verme.Biz de 8-9 ders aldık zamanında.Otur popişin üstüne çalış
Gözardı mı ettin? Yapabileceğin en iyi şey, bırak öyle kalsın.
Şirkette görsel eklediğim kaynak yasaklıdır, ondan göremiyorsundur.
Şirkette görsel eklediğim kaynak yasaklıdır, ondan göremiyorsundur.
Sağol canım.
Fitne fesat sokmaya çalışanlara gelsin bu ileti.
Sağol canım.
Fitne fesat sokmaya çalışanlara gelsin bu ileti.
Noldu aramıza nifak sokamadın mı? Sonra diyorsun niye her şey bana patlıyor. Niye acabaSeni düşünmüştüm tamamen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?