Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Geçen gün evini temizleten çocuk var ya, öküzün teki. Kızı ayrıl bundan diye ikna etmeye çalışıyorum yok. Ara sıra mutlu da edebiliyor beni diyor. Iliski kıstası bu mudur ya? Hep mutsuz ama arada bir mutlu eden adam. Anlamıyorum gerçekten delirdi bu kız.

Ben bu yeni nesil kızların çoğunu anlamıyorum ya..
Sanki hayatlarının merkezinde erkek cinsiyeti yokken mutsuz ve yalnız olacaklar..
Kendilerini hak edene layık görseler ne olurdu ki sanki..
Arada bir mutluluk ile evlilik bile yürümüyorken..

Bi de buna sırf adam aşırı fazla kazanıyor diye katlanıyor. Aile yapısı iyiymiş, düzenini oturtmuş, olgunmuş gerisi de zamanla düzelirmiş delircem. Bu yaz evlilik teklifi gelecek gibi görünüyor kızın kafasını yerine getiremedim bir türlü. Ne yapacak bu egoistle evlenip bilemiyorum.

Boş ver canım..
Çok üstelersende kıskanıyor durumuna düşersin..

Boş ver canım..
Çok üstelersende kıskanıyor durumuna düşersin..
Aklı gitmiş gibi davranıyor üzülüyorum. Kiskanacağım bir durum yok ki. Bu kızın beyninde lezyonlar var kesinlikle stresten uzak bir hayatı olmasi gerektiğini söylemiş doktor. Gitti stres bombası bencilin tekini soktu hayatına üzülüyorum.

Sen onun için iyi niyet besleyerek söylüyorsun işte ama o kız sağlıklı düşünmüyor..
Sen güzelce dışarıdan bakış olarak söylemişsin.. Kendi ne kadarını anlamışsa..
Allah akıl fikir versin o kıza..

Amin. Inşallah evlilik teklifi falan etmez de ayrılır bir süre sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…