Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bunu çok övüyorlar ama ben cesaret edip yiyemem.
Ben evde yaparken de içini kırmızı bırakırım etin.

Rare
Medium-Rare
Medium
Medium-Well
Well done

Bizimkiler standart türk ailesi olarak medium-well seviyolar ama sana istedigin ayarda pisiririm eltiş her secenegimiz mevcut. Hepsinin ayarını tutturmayı ögrendim artık
Ben rare yiyorum resmen.
Hatta geçenlerde gittik, herkes et söyledi, pişmiş, orta pişmiş, iyi pişmiş. Ben adama "çiğe yakın" dedim. Adam masaya baktı, "et yemeyi sadece bu hanımefendi biliyor" dedi gitti

[

Bu şekil yapabilmek için iyi kalite bonfile eti tercihen şarapla marine edilerek yapılır, dana biftekte aynı şekilde ve o mangal ızgarada çok güzel olur
Ben tavada yaptığım kırmızı eti bile öyle yapıyorum valla

Cahilce soracam o öyle kanlı değil mi çiğ :ad hayvanı yiyormuş gibi

Zaten hayvanı yiyorsun da neyse ımmm
Kesince hafiften kan sızar evet ama kan tadı gelmez, zaten öyle kanlı kanlı da değil, içi kırmızı olur.
Ama yumuşacık ve çok lezzetli olur.

Ben etsiz çiğ köfte yiyorum
Aslında o çiğ köfte değil, kısır oluyor teorik olarak ve içine dana bulyon tozu koyarak çiğ köfte tadı verilmeye çalışılan sağlıksız bir gıda
Onun yerine Hatay usulü kısır yap ye.. En azından sağlıklı.. Kendi yaptığın olur..

Bari döküm tavada yap..
Teflon tavada su kaybeder, dış tarafı yanıkımsı olabilir..

Burayı veganlar bassın da gör gününü. Hayvanları pişirmeye bile zahmet etmeden yiyor pis canii derler sana. Dursun bu mesajın burada. Baharı çağırcam.

Yemem pek zaten.. Kısır severim evet. :)

Benim kişisel tercihim orta-az ama kaliteli bi t-bone u rare pişirmenin hem tadı hem görüntüsü cidden şahane olur.

Ister sadece zeytinyagı-tuz-karabiberle marine et, istersen güzel bi şarapla. Ay anlattıkça karnım acıkıyo neyse

Bari döküm tavada yap..
Yok an be an başında beklediğim için dışını yakmadan içini bırakabiliyorum

Burayı veganlar bassın da gör gününü. Hayvanları pişirmeye bile zahmet etmeden yiyor pis canii derler sana. Dursun bu mesajın burada. Baharı çağırcam.
Ağzından yel alsın
Yalnız o gelirse beni tek götürmez, burada hepiniz yanarsınız ben diyeyim.

Bahar vegan mıymııııışşş
Fazla yazmayın adını bak tırsıyorum

Sen ne diyorsun eltişim, eve dönerken markete uğrayıp bonfile almaya karar verdim ben

Bari döküm tavada yap..
Döküm tava ve ızgaralar zaten başımızın tacı, teflondan bi halt olmuyo. Mühürledigine gercek anlamda degmiyo teflonda, istedigin gibi koruyamıyosun suyunu. Tabi babam bana direk dökümde ögrettigi icin ben teflonda beceremiyor olabilirim bu da bi secenek.

Biz en azından pişiriyoruz. Utanmasan daha hücreleri canlıyken yiyeceksin hayvanı. Bahaarr gel bahaaarr

O bizden tırssın

Kızımız marifetli.. Maşallah
Hayırlı kısmetlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…