Hahahah valla iyi değilim ya mallıkta son noktaBen gördüm ki soyleyeyim miiAdı lazım degil bas harfi A
Bitki yiyom ben. Et de ne?Canımıza kastın mı var tantan, ben et de severim hepsinden yap hepsinden diyodun amaNapcan bahar gelince köşene çekilip ot mu kemirceksin Biz dibe gidersek seni de yanımıza cekeriz
Aa buldum buldum.Hahahah valla iyi değilim ya mallıkta son nokta
Gördüğün kısaltılmışı bide han'ı var
Bende bende.Bitki yiyom ben. Et de ne?
Böyle böyle TC ne ulasıp seni hain planlarıma alet edicem Denas bekle beniHahahah valla iyi değilim ya mallıkta son nokta
Gördüğün kısaltılmışı bide han'ı var
Neyi buldun :/Aa buldum buldum.
Ben bu mallıkla onuda yazarım sıkıntı yokBöyle böyle TC ne ulasıp seni hain planlarıma alet edicem Denas bekle beni
AdınıııNeyi buldun :/
Iyi bari 7 anlayıp 3te gelmeleri daha kötü bir ihtimal.Yanlış anlamışım, mal gibi bekledim durdum saat 3ten beri ha geldi ha gelecekler diye. 7'den sonra geleceklermiş.
Ne bekliyordun kaçırmışım?Yanlış anlamışım, mal gibi bekledim durdum saat 3ten beri ha geldi ha gelecekler diye. 7'den sonra geleceklermiş.
Biz en azından pişiriyoruz. Utanmasan daha hücreleri canlıyken yiyeceksin hayvanı. Bahaarr gel bahaaarr
Yusuf yusuf sesleri geliyor sankiTüh be. Biraz konuşalım da geriye düşsün sayfalar.
O bizden tırssın
Bir yusuf da buradaOldu görüşürüz Denas kaçar
Ennaaa adımı yazmışım düzenliyim kek miyim ne.
He, ya hep beraber, ya hiçbirimiz.Canımıza kastın mı var tantan, ben et de severim hepsinden yap hepsinden diyodun amaNapcan bahar gelince köşene çekilip ot mu kemirceksin Biz dibe gidersek seni de yanımıza cekeriz
Hadi len etiketliyim de çağarıyım mı ?Yusuf yusuf sesleri geliyor sanki
Bir yusuf da burada
Resmen öncesi/sonrası oldunuz kızlar
He, ya hep beraber, ya hiçbirimiz.
Canını seven kaçsınnnHadi len etiketliyim de çağarıyım mı ?
Ben sizi bırakır miyim hiç? Tabii ki hep beraber.Yusuf yusuf sesleri geliyor sanki
Bir yusuf da burada
Resmen öncesi/sonrası oldunuz kızlar
He, ya hep beraber, ya hiçbirimiz.
Hep beraber gider biraz temizlik yaparız fenamıCanını seven kaçsınnn
Ben sizi bırakır miyim hiç? Tabii ki hep beraber.
Ne bekliyordun kaçırmışım?
Hay Allah tam anlaşılmamış demekki. Sağlık olsun hamiş.Çocukluk arkadaşımla annesi gelecekti.
3-4 gibi gelirler işten erken çıkar, izni var dedimdi, bitmiş kızın izni.
Sonra aradım "Nerede kaldınız yah?" diye, 7den sonra geleceğim dedi. Annemle annesi irtibat halindeydi, birbirlerini yanlış anlamışlar. Olan bana oldu. Kuaförüme giderdim en azından, oturdum bekledim öylece. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?