Seninle aynı fikirde olmak güzel10 yıl aç kalsam yinede yiyemem o çorbayı
İlk etapta nörolojiye gidebilirsin. İleri tetkik gerekirse nöroşirurjiye yönlendirirler.
Nimet onların hepsi, nimete kusulmazAllah'ım brokoli sevseler de, ortasındaki garnitürle sevimlileştirilmeye çalışılan sıfatsız enginara prim verseler de onlar senin arkadaşın diyorum, hor görme o da doganın bir küçük ağaçcıgı, çirkin de olsa bir çanakçığı neticede diyorum.
Tam benim sebze seven arkadaslarım da var moduna geçiyorum bu sefer de işkembe ve kelle paçayla geliyosunuz
Duygularımı ne kadar güzel anlatmışsınAllah'ım brokoli sevseler de, ortasındaki garnitürle sevimlileştirilmeye çalışılan sıfatsız enginara prim verseler de onlar senin arkadaşın diyorum, hor görme o da doganın bir küçük ağaçcıgı, çirkin de olsa bir çanakçığı neticede diyorum.
Tam benim sebze seven arkadaslarım da var moduna geçiyorum bu sefer de işkembe ve kelle paçayla geliyosunuz
Pişir de görelim antrikotuBen size bi antrikot yapayım, ne bileyim bifteğin dışını mühürleyip içini sulu sulu fırında pişireyim. (Kırk yılın başı bi mutfak becerim var övüneyim dedim, babamdan kaptım bu et işini cidden iyiyimdir)
Yani bırakın bagırsagı böbregi, hayvanın pişecek bi ton lezzetli yeri var. (Vegan arkadaşları gücendirme amacı kesinlikle içermemektedir.)
O bifteği mühürledikten sonra fırında pişirmezsen, içi kıpkırmızı kalırsa daha çok tercih ederim.Ben size bi antrikot yapayım, ne bileyim bifteğin dışını mühürleyip içini sulu sulu fırında pişireyim. (Kırk yılın başı bi mutfak becerim var övüneyim dedim, babamdan kaptım bu et işini cidden iyiyimdir)
Yani bırakın bagırsagı böbregi, hayvanın pişecek bi ton lezzetli yeri var. (Vegan arkadaşları gücendirme amacı kesinlikle içermemektedir.)
Ay tantişin karnı acıkmış gözü döndü ahahahah
Acıktım gerçekten eve dar düştüm anam yok. Ben de usendigim için yemek hazırlamak yerine yatıyorum. Gel de yap bişeylerAy tantişin karnı acıkmış gözü döndü ahahahah
Brunella pişiririm ev hanımlarının Alex'i ayıp ediyosun. Babam baya Nusret seviyesine çıktı zaten, ben de izinden gidiyorum.
Ama bana işkembe, kelle paça falan deme gözünü seveyim. Temizlenirken çıkan koku burnuma hücum ediyo resmen, düşüp bayılasım geliyo
Bunu çok övüyorlar ama ben cesaret edip yiyemem.O bifteği mühürledikten sonra fırında pişirmezsen, içi kıpkırmızı kalırsa daha çok tercih ederim.
Aha böyle:
RareO bifteği mühürledikten sonra fırında pişirmezsen, içi kıpkırmızı kalırsa daha çok tercih ederim.
Aha böyle:
O bifteği mühürledikten sonra fırında pişirmezsen, içi kıpkırmızı kalırsa daha çok tercih ederim.
Aha böyle:
Cahilce soracam o öyle kanlı değil mi çiğ :ad hayvanı yiyormuş gibiO bifteği mühürledikten sonra fırında pişirmezsen, içi kıpkırmızı kalırsa daha çok tercih ederim.
Aha böyle:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?