Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Allah'ım brokoli sevseler de, ortasındaki garnitürle sevimlileştirilmeye çalışılan sıfatsız enginara prim verseler de onlar senin arkadaşın diyorum, hor görme o da doganın bir küçük ağaçcıgı, çirkin de olsa bir çanakçığı neticede diyorum.

Tam benim sebze seven arkadaslarım da var moduna geçiyorum bu sefer de işkembe ve kelle paçayla geliyosunuz

Ben size bi antrikot yapayım, ne bileyim bifteğin dışını mühürleyip içini sulu sulu fırında pişireyim. (Kırk yılın başı bi mutfak becerim var övüneyim dedim, babamdan kaptım bu et işini cidden iyiyimdir )

Yani bırakın bagırsagı böbregi, hayvanın pişecek bi ton lezzetli yeri var. (Vegan arkadaşları gücendirme amacı kesinlikle içermemektedir.)

Nimet onların hepsi, nimete kusulmaz
Ne istiyorsun enginardan işkembeden , Seni gidi kola ve cips nesli çocuk

Duygularımı ne kadar güzel anlatmışsın

Pişir de görelim antrikotu
Onada bayılırım

Pacman gibiyim ben, pişmiş olduktan sonra sebze et farketmez..
Sakatatlardan beyin ve göz yemem.. (İzmirde yaşayıp söğüş ağzına sürmeyen nadir kişilerdenimdir kesin ) Dalak yemem.. Kelle çorbası sevmem..
Sadece işkembe..Kokoreç bile pek sevmem..

O bifteği mühürledikten sonra fırında pişirmezsen, içi kıpkırmızı kalırsa daha çok tercih ederim.
Aha böyle:

ladyamore ben et de severim sebze de hepsini yap getir bana.
Ay tantişin karnı acıkmış gözü döndü ahahahah

Brunella pişiririm ev hanımlarının Alex'i ayıp ediyosun. Babam baya Nusret seviyesine çıktı zaten, ben de izinden gidiyorum.

Ama bana işkembe, kelle paça falan deme gözünü seveyim. Temizlenirken çıkan koku burnuma hücum ediyo resmen, düşüp bayılasım geliyo

Acıktım gerçekten eve dar düştüm anam yok. Ben de usendigim için yemek hazırlamak yerine yatıyorum. Gel de yap bişeyler

O bifteği mühürledikten sonra fırında pişirmezsen, içi kıpkırmızı kalırsa daha çok tercih ederim.
Aha böyle:
Rare
Medium-Rare
Medium
Medium-Well
Well done

Bizimkiler standart türk ailesi olarak medium-well seviyolar ama sana istedigin ayarda pisiririm eltiş her secenegimiz mevcut. Hepsinin ayarını tutturmayı ögrendim artık

[
Aha böyle:

Bu şekil yapabilmek için iyi kalite bonfile eti tercihen şarapla marine edilerek yapılır, dana biftekte aynı şekilde ve o mangal ızgarada çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…