- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Var var marka vermiyim ama :)
Kara gözlüm sen kaçsınSen 1.86 mısın
Gitti benim saltanat...
Atarım özeldenMarka vermezsen nasıl bulcam be kadın?
Hadi işi pişirelim demedinAy nasıl oralı olmadım? Görümceye kadar öğrendim ya daha napayım
Kız eviyim ben, naza çekiyorum kendimiHadi işi pişirelim demedin
Ah keşke bende öyle olaydım..Cuceyim ben senin yanında.
174...
Atanamayan İİBF'li olarak ortalarda geziyorum henüz. Dışarıdan ufak tefek iş yaparak aç kalmıyorum şükür
36,5 olsun, günlükSen ne istiyorsun cicim
Gözüm değmişken sanada bakayım
Hoşbulduk be ya :)Hoşgeldin bebe...
İstediklerinin listesini yap tamamlarızKız eviyim ben, naza çekiyorum kendimi
Anam bu ne. Herife bak evladım olsa eldivenle bile sevmem
Ahan da arkidiş açıklamış ama ben daha ağır bekarım, zira ondan büyüğüm. O bebe dahaBen tam aksini düşünmekte diretiyorum
Evli miydiniz?
Yok o da düz duvara bekar çok bekar ultra bekar. Ama en bekar benim.
10 Trabzon burma, 5 kelepçe, 8 beşi bir yerde... Altına dair tek bildiklerim bunlarİstediklerinin listesini yap tamamlarız
Daha ne bilecen10 Trabzon burma, 5 kelepçe, 8 beşi bir yerde... Altına dair tek bildiklerim bunlar
Shot la anlaşamazsak kaynıma seni alayımAnam bu ne. Herife bak evladım olsa eldivenle bile sevmem
Ahan da arkidiş açıklamış ama ben daha ağır bekarım, zira ondan büyüğüm. O bebe daha
Hayırlı olsun, altın kaplattın herhalde10 Trabzon burma, 5 kelepçe, 8 beşi bir yerde... Altına dair tek bildiklerim bunlar
Ben çok bişi istemem, yemek bulaşık çamaşır falan bilsin. Bi de baklavaları olsun, gözü yeşil olsun, uzun boylu olsun yeterShot la anlaşamazsak kaynıma seni alayım
binaya kaplama yaptıran var mı bilmiyom ama shot altın kaplatmışBinasına dış cephe yalıtımı yapılan var mı? Bir haftadır kafam balon oldu gürültüden ne zaman bitecek bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?