Yan tarafım alçakmış ne demek tanti?Ya dün yolda yürürken önce uçtum sonra kondum. Yan tarafım epey alçakmış fark etmemişim. Az kala bensiz kalıyordunuz.
Ben yüksek bir yerden yürüyorum sanıyordum meğerse tümsekteymişim. Yanlış yere basınca uçtum. Anla işteYan tarafım alçakmış ne demek tanti?Araba mısın sen, altın mı sürtüyor, o nasıl tanım öyle
Sabah sabah halimi de sorarmış minnoş tantiş. Sagol bebegim iyiyim, dersim oğleden sonra bugün gec kalktım ondan, kahvaltı edicem simdiladyamore hoş geldin cınım. Bugün nasılsın?
Yatıyorum. Dersim 11de ama pratik çözecekmiş hoca. Gitmedim ben de.Sabah sabah halimi de sorarmış minnoş tantiş. Sagol bebegim iyiyim, dersim oğleden sonra bugün gec kalktım ondan, kahvaltı edicem simdiSen napıyosun ?
Çok güzell. Afiyet olsunBende kahvaltımı bu manzarada yapıyorumEki Görüntüle 1830941
Bende kahvaltımı bu manzarada yapıyorumEki Görüntüle 1830941
Oh oh. Maaşallah. Hiç kıskanmadım.Bende kahvaltımı bu manzarada yapıyorumEki Görüntüle 1830941
Yengem hamileyken bitkisel boyayla hep boyadı. Göz önünde çalışıyor diyeBu arada eski fotoğraflarıma bakarak iç çekmeye başladığımı fark ettim.
İnsanın saçını boyayabilmesi bile nimetmiş ya la...
X Men Rogue'un kötü cosplayi gibiyim. Böğüu
@_angela_ kıyamam sana bitkisel boyalar vardı onlar da mı yasak
Yengem hamileyken bitkisel boyayla hep boyadı. Göz önünde çalışıyor diye
Sanırım en iyisi hamile kalmadan önce ya da kaldıgını ögrenir ögrenmez bitkisel boyalarla kendi rengine en yakın renge boyayıp rahat bırakmak.Uzun zamandır dinlenmiyordu saçların, bırak fırsat bu fırsat elleme filan dediler, ne bileyim...
Kınayı düşünmüştüm, ondan da tırstım üzerine boya vuramam diye, 6 ayı geçiyor boyamayalı (Liseden beridir ilk kez bu kadar ara verdim boyaya) Saçma bi haldeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?