Çatırtım oradan duyuldu mu, ben bi süre yokum kızlar kıskançlıktan üçe beşe bölündüm de koltuktan parçalarımı toplamakla mesgulüm.Kızlar sep bizi çatlatmak için yeni yöntemler keşfetmiş. Önce tatil fotosu atıp şunu gruba atsana dedi sonra ay yok o değil diyerek kombinini attı. Yorum sizin.
Ben de biran çatladım ama çaktırmadım.Çatırtım oradan duyuldu mu, ben bi süre yokum kızlar kıskançlıktan üçe beşe bölündüm de koltuktan parçalarımı toplamakla mesgulüm.
Kombini tatlı olmyş ben sevdim.Ben de biran çatladım ama çaktırmadım.
Kombini çok cici olmuş dimi? Ben sevdim.
Kombin sahane bence, renklerine bayıldım bi kere baştan.Ben de biran çatladım ama çaktırmadım.
Kombini çok cici olmuş dimi? Ben sevdim.
Tunaydin. Bu saate kadar nasıl uyuyorsunTunaydin amcaogullari
Ben dayıkızın olmak istiyorum olur muTunaydin amcaogullari
İnsaf yeni mi kalktınTunaydin amcaogullari
Uyudugumu kim söylemişTunaydin. Bu saate kadar nasıl uyuyorsun
Dayımın kızını pek sevmem, sen ol daha iyi olurBen dayıkızın olmak istiyorum olur mu
Afiyet olsun. Önemli bir durum yoktur inşallah?Uyudugumu kim söylemiş
Sabah eşimle hastanelerdeydik endeskopi yapıldı bu gün şimdide alsancakta oturduk kahve içiyoruz
Teşekkür ederim canım. . Çok şükür kötü anlamda durum yokAfiyet olsun. Önemli bir durum yoktur inşallah?
Sevimsiz dayı kızlarının yeri itinayla doldurulur ne demekDayımın kızını pek sevmem, sen ol daha iyi olur
Amcaogullarinida wu hariç sevmemSevimsiz dayı kızlarının yeri itinayla doldurulur ne demekhos bugün de kuaföre gidip kaş bıyık düzelttiremezsem amcaoglu kategorisine de adayım simdiden bilinsin
Bu arada hastane falan iyi misiniz?
Yürü be kızım ver tavlayı kolunun altına kim tutar seniAmcaogullarinida wu hariç sevmem
Çok şükür iyiyiz canım şimdi eşimi tavlada yeniyorum bile
İşte o dedikodular kulağıma geliyor sonra, üyeleri etiketlemesenizde burada isimlerini zikredip gıyabında konuşmak olmuyor.Burasi da cadı kazanına döndü he dedikodu yapıp duruyoruz
Bir taraftan ödev yapıyorum ben çok sıkıcı.
Mune abla selam:)İşte o dedikodular kulağıma geliyor sonra, üyeleri etiketlemesenizde burada isimlerini zikredip gıyabında konuşmak olmuyor.
Polemiğe, kırılmalarına neden olabilirsiniz ve siyasetten uyarı almayayım derken bu topikte yazdıklarınızdan gümlerseniz şanınıza yakışmaz bence, ne dersiniz
Geyik topiği deyip geçmemek lazım, mapustaki arkadaşlarınız Aslanlar gibi polemikten, siyasetten vs giderken, siz geyikten gidebilirsiniz
Azıcık eğlenmiştik aslında.İşte o dedikodular kulağıma geliyor sonra, üyeleri etiketlemesenizde burada isimlerini zikredip gıyabında konuşmak olmuyor.
Polemiğe, kırılmalarına neden olabilirsiniz ve siyasetten uyarı almayayım derken bu topikte yazdıklarınızdan gümlerseniz şanınıza yakışmaz bence, ne dersiniz
Geyik topiği deyip geçmemek lazım, mapustaki arkadaşlarınız Aslanlar gibi polemikten, siyasetten vs giderken, siz geyikten gidebilirsiniz
Görmemiş heralde 'kulağıma geliyor' demiş ispiklenmişiz,rahatsız olan olmuş. Kusura bakmasınlarAzıcık eğlenmiştik aslında.Polemik yaratmak gibi bir niyetimiz yoktu, göreceğini bile düşünmedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?