Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Kızlar sep bizi çatlatmak için yeni yöntemler keşfetmiş. Önce tatil fotosu atıp şunu gruba atsana dedi sonra ay yok o değil diyerek kombinini attı. Yorum sizin.

Eklentiler

• IMG-20160512-WA0003.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20160512-WA0002.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar sep bizi çatlatmak için yeni yöntemler keşfetmiş. Önce tatil fotosu atıp şunu gruba atsana dedi sonra ay yok o değil diyerek kombinini attı. Yorum sizin.
Çatırtım oradan duyuldu mu, ben bi süre yokum kızlar kıskançlıktan üçe beşe bölündüm de koltuktan parçalarımı toplamakla mesgulüm.

Sevimsiz dayı kızlarının yeri itinayla doldurulur ne demek hos bugün de kuaföre gidip kaş bıyık düzelttiremezsem amcaoglu kategorisine de adayım simdiden bilinsin

Bu arada hastane falan iyi misiniz?
Amcaogullarinida wu hariç sevmem
Çok şükür iyiyiz canım şimdi eşimi tavlada yeniyorum bile

Burasi da cadı kazanına döndü he dedikodu yapıp duruyoruz

Bir taraftan ödev yapıyorum ben çok sıkıcı.
İşte o dedikodular kulağıma geliyor sonra, üyeleri etiketlemesenizde burada isimlerini zikredip gıyabında konuşmak olmuyor.
Polemiğe, kırılmalarına neden olabilirsiniz ve siyasetten uyarı almayayım derken bu topikte yazdıklarınızdan gümlerseniz şanınıza yakışmaz bence, ne dersiniz

Geyik topiği deyip geçmemek lazım, mapustaki arkadaşlarınız Aslanlar gibi polemikten, siyasetten vs giderken, siz geyikten gidebilirsiniz

Mune abla selam:)
Mesaj alındı :)

Azıcık eğlenmiştik aslında. Polemik yaratmak gibi bir niyetimiz yoktu, göreceğini bile düşünmedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…