Görmemiş heralde 'kulağıma geliyor' demiş ispiklenmişiz,rahatsız olan olmuş. Kusura bakmasınlar
Mune isim zikretmeden gıybet yapabilir miyiz peki?İşte o dedikodular kulağıma geliyor sonra, üyeleri etiketlemesenizde burada isimlerini zikredip gıyabında konuşmak olmuyor.
Polemiğe, kırılmalarına neden olabilirsiniz ve siyasetten uyarı almayayım derken bu topikte yazdıklarınızdan gümlerseniz şanınıza yakışmaz bence, ne dersiniz
Geyik topiği deyip geçmemek lazım, mapustaki arkadaşlarınız Aslanlar gibi polemikten, siyasetten vs giderken, siz geyikten gidebilirsiniz
Nereye gidiyosunNeyse kızlar nerede kalmıştık?
Eğer 3 hafta sonra tatile gidiyor olmasaydım Sep'in nispetine bozulurdum ama neyse ki anlı şanlı tatilim var benim de
Ayıptır söylemesi İtalya'ya namecim.Nereye gidiyosun
Ooo süper tek mi arkadaşla mıAyıptır söylemesi İtalya'ya namecim.
Arkadaşıyla gider mi o saf İtalyan erkeklerini ağına düşürmeye gidiyor.Ooo süper tek mi arkadaşla mı
Bu açıdan bakmamıştımArkadaşıyla gider mi o saf İtalyan erkeklerini ağına düşürmeye gidiyor.
Gerçekten çok ayıpmış demeyeydin iyidiAyıptır söylemesi İtalya'ya namecim.
Ben yurtdışına tek gitmeyi seviyorum denas. Kafama göre takılıyorumçOoo süper tek mi arkadaşla mı
Kişi kendinden bilir işi.Arkadaşıyla gider mi o saf İtalyan erkeklerini ağına düşürmeye gidiyor.
Bodrum temmuzda.Gerçekten çok ayıpmış demeyeydin iyidi
Bende bir Kuşadası bi Bodrum bekliyodum
Hayallerim bile fasfakir
Süper ne kadar kalacaksın?Ben yurtdışına tek gitmeyi seviyorum denas. Kafama göre takılıyorumç
Kişi kendinden bilir işi.
Bodrum temmuzda.
İtalya 10 gün.Süper ne kadar kalacaksın?
Yarasınİtalya 10 gün.
Sağol kuzum.Yarasın
Sefan olsun
Aşk çeşmesine para atmayı unutma
Süper iyi eğlenceler kart at ordan bizeİtalya 10 gün.
Ben burdayım ama sen beni ister misin acabaNerdesiniz acaba
Yokluk napcanBen burdayım ama sen beni ister misin acaba
Çok uykum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?