Konu sahibi bacı kılığına girmiş abi sanırım, siyasette te yorum yazmış, niki dikkatimi çekince bakıyım profile dedim, açtığı konulardan bu çıktıO neydi gı
Recep İvedik'i hiç sevmem ama bildiğim tek bir sahne var.Allahım bu nasıl bir birbirini yıkama yağlama seansıdır. 5 harflilere dönesiniz inşallah.
Baktım da fazla depresif geldi name ya. Hareketli bir konu olsa yazardım hemen
Ben haber vereyimde sonra vay ben duymadım,vay ben görmedin demeyinBaktım da fazla depresif geldi name ya. Hareketli bir konu olsa yazardım hemen
Ahaah eksik olmaBen haber vereyimde sonra vay ben duymadım,vay ben görmedin demeyin
Konu sahibi aslında hareket istiyorBaktım da fazla depresif geldi name ya. Hareketli bir konu olsa yazardım hemen
Öğretmenin gözüne girmek isteyen öğrenciler gibi hemen rapor etmişsin hemşire sendeKonu sahibi aslında hareket istiyor
Napim kuzum, ev boş hadi gel mi diyeyimKonu sahibi aslında hareket istiyor
Ya sevimsiz geliyor bana o özgüvensizim diyen acıtasyon yapan erkek kafası..Öğretmenin gözüne girmek isteyen öğrenciler gibi hemen rapor etmişsin hemşire sende
Belki bi akıl veren çıkardı yav insanlık öldümüYa sevimsiz geliyor bana o özgüvensizim diyen acıtasyon yapan erkek kafası..
Hani durup akıl verecek halim yoktu
Ya bi de adam gelip full kadınların olduğu bir yerde "Neden kadının pis tenine muhtacım?" diye soruyor.
Ben de bu kafaları anlayamıyorum. Ekşın aramak mıdır artık, hakaretten mi hoşlanıyordur arkadaş, mekanı mı idrak edememiştir? ...
Siyasette yazdığı konuyu görünce kafa karıştırdıYa bi de adam gelip full kadınların olduğu bir yerde "Neden kadının pis tenine muhtacım?" diye soruyor.
Ben de bu kafaları anlayamıyorum. Ekşın aramak mıdır artık, hakaretten mi hoşlanıyordur arkadaş, mekanı mı idrak edememiştir? ...
Ayyy ne güldüm ne güldüm akşam akşamSiyasette yazdığı konuyu görünce kafa karıştırdı
Terbiyesiz.Recep İvedik'i hiç sevmem ama bildiğim tek bir sahne var.
"Senin içine üç harfli bir şey girmiş. Ortasındaki harf i."
Aklıma o geldi
Aa oraya da mı yazmış? Of kaçırdım her şeyi.Siyasette yazdığı konuyu görünce kafa karıştırdı
Ne anladın da terbiyesiz diyorsun çok merak ettimTerbiyesiz.
Kin.Ne anladın da terbiyesiz diyorsun çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?