Akşama kadar sesin çıkmayıp +18 lik konuda yorum yapman şahaneBende seni seviyorum Name.
İnanılmaz aydınlandım şuandaErgenlik bu artık nasıl bi hayalgücüyse at da oluyolar deniz aygırı da. Deniz aygırları memeliler içinde en büyük 2. penise sahipmiş biliyo musun? Konu sahibi (ya da sevgilisi) de baba tarafından deniz aygırıysa demek
Dışardaydım . Doktorumun yanındaAkşama kadar sesin çıkmayıp +18 lik konuda yorum yapman şahane
Böyle de bilimsel yaklasırım iste.İnanılmaz aydınlandım şuanda
Bak bak havaya bak.Sanki doktoruna altın gününe gitmiş yanındaymışDışardaydım . Doktorumun yanında
Ergenlik bu artık nasıl bi hayalgücüyse at da oluyolar deniz aygırı da. Deniz aygırları memeliler içinde en büyük 2. penise sahipmiş biliyo musun? Konu sahibi (ya da sevgilisi) de baba tarafından deniz aygırıysa demek
Ne zaman gelsem ben haric herkes etiketlenmis. Naptim ben sana ha naptim
Bak bak havaya bak.Sanki doktoruna altın gününe gitmiş yanındaymış
Arat geçmişinden sil yavrum.Böyle de bilimsel yaklasırım iste.
Yalnız ikinci belli de merak ettim birinci kim acaba? Hayır google araması yapıcam utanıyorum. Bi hukukumuz var neticede git bana en büyük pipili hayvanı bul demek de ayıptır, biri geçmisimde göre rezalet
Naptın kuzum, kız daha bi tanesiyle baş edememiş şap mı atayım metal don mu alayım diye soruyo sen bize 2 taneyle geliyosunKulağa kaçan böceğinin de 2 penisi var
Maksat genel kültürümüz coşsun.
Maksat aydınlanmak. Herşey mübah
Ne zaman gelsem ben haric herkes etiketlenmis. Naptim ben sana ha naptim
Ben ezikmiş büzükmüş dinlemem fırlatırım buna domates patates ne bulduysam. Lafa bak gel de çıldırma ondan sonra.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iye-neden-ben-diye-sordunuz-mu.926526/page-15
Kızlar ya şuradaki yorumlara bi bakın, şaka gibi
Kadın kendini domatesle bir tutuyor ya.
Ben ezikmiş büzükmüş dinlemem fırlatırım buna domates patates ne bulduysam. Lafa bak gel de çıldırma ondan sonra.
Anlamayacak.Düşünüyorum, üşenmeyip cevaplasam mı?
Anlamayacak.
Ben dayanamadım yazdım bi şeyler ama aklımı toparlayamadım ne yalan söyleyeyim. Gözüm klavye görmedi yani tane tane anlatacak güc bulamadım.Düşünüyorum, üşenmeyip cevaplasam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?