Ablaların sultanı sen kendini o 8 harfliyle bir mi tutuyosun aşk olsun. Hem sen Name sin bizim için 4 harf yani8 harflilerin neyini gördün
Pii sekiz harfime önce tek tek sonra topluca kurban ol sen.Yıkama yağlamaymış kuru iftira. Allah 8 harflilerin şerrinden korusun, aramıza nifak tohumu ekmek isteyen kem gözlü hukukculardan sakınsın bizi yareppim amiiin
Ablaların sultanı sen kendini o 8 harfliyle bir mi tutuyosun aşk olsun. Hem sen Name sin bizim için 4 harf yani
Oo yemeği de yeni yedim yapıyorum hemen. Ama ben çayı boş içmem yanında tatlı isterim name ablacığım.
ProfiterolOo yemeği de yeni yedim yapıyorum hemen. Ama ben çayı boş içmem yanında tatlı isterim name ablacığım.
O ağır geliyor bana sevmiyorum. Sütlü tatlılar yapar misin bana :))Profiterol
Kadayıflı muhallebi tatlısı var yen miO ağır geliyor bana sevmiyorum. Sütlü tatlılar yapar misin bana :))
Ayy onu yerim işte.Kadayıflı muhallebi tatlısı var yen mi
Bi catalcık da bana ayırsanaKadayıflı muhallebi tatlısı var yen mi
Onları altın günümüzde getirirsinBi catalcık da bana ayırsanahem elim bos gelmem bak tatlılar sendense tuzlular da benden ne istersin börek kısır makarna salatası
Gönlü bol kadının hali bi baska be ay yeriiimOnları altın günümüzde getirirsin
Elin boş gönlün hoş gel
Ağız içinde çıkan bir kistmiş bende baktım şimdiAnnemde ranula kisti diye bir şey çıktı. Ameliyat olacak. Internette araştırıyorum ama bulamadım bir şey. Riskli değildir inşallah.
Piki örtmenimmAferim çocum otur yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?