- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Ülkede güvenli alan olduğuna inanmıyorum.Kizlar yaw yine patlama oldu. Daha 2 gun gecmedi diger patlamanin uzerinden.. Sur da operasyonlar bitti ama sehir hic guvenli degil.
Nereye kacsak ki?
Detay veremiyorum ama bu defa dötlerinde patlamis galiba.Ülkede güvenli alan olduğuna inanmıyorum.
Nerde olmuş istanbuldakini demiyor musunuz? Başka bir patlama daha mı var duymadım.Detay veremiyorum ama bu defa dötlerinde patlamis galiba.
Diyarbakır'da bu seferNerde olmuş istanbuldakini demiyor musunuz? Başka bir patlama daha mı var duymadım.
Yok Diyarbakir.Nerde olmuş istanbuldakini demiyor musunuz? Başka bir patlama daha mı var duymadım.
Allah yardımcınız olsun zira başka yardım eden yokYok Diyarbakir.
Diyarbakır'da bu sefer
Hep birlikte patlasalar da kurtulsak keşke.Yok Diyarbakir.
Geçmiş olsunYok Diyarbakir.
Yani şuna yorum yazarken bile cinsel bir atıfta bulunuyorsun ya, senin gidiş iyi değilHava gösterip elletmiyor bu ara. Hafta içi güzel hafta sonu mok gibi. Düzelmeyecek malesef cicim.
Sordum şimdi.
Yaklaşık 3 aydır yalnızım. Anlatabildim mi?Yani şuna yorum yazarken bile cinsel bir atıfta bulunuyorsun ya, senin gidiş iyi değil
Onun özelliği ne ben anlamadım. Neden Paylaşimlari facebooka gidiyor ve istediği gibi konu açabiliyor, bilen?Yanlış insanlara soruyosun
Meteorolog Caddy 'ye sorcan
3 ay... alışmış kudurmuştan beterdir derlerdi de inanmazdımYaklaşık 3 aydır yalnızım. Anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?