İşi varmış bu ara.
Deme ya dertliyim zaten. Demin aklıma geldi şimdi kim bilir ne halt yiyordur diye sinirlendim kendi çapımda. Insanlığa sığmaz böylesi.3 ay... alışmış kudurmuştan beterdir derlerdi de inanmazdım
Özletti iyice. Selam et bari.İşi varmış bu ara.
Ya öyle gördüm ben de şimdi eltişimNasıl ya günesliydi hani? Bunu bana yapamaz eltiş işim var biliyosunsana hiç yapamaz
Stratosfere kadar döverim valla olmaz olamaz
Şu anda ne haltlar yediğini söylemeyeyim istersenDeme ya dertliyim zaten. Demin aklıma geldi şimdi kim bilir ne halt yiyordur diye sinirlendim kendi çapımda. Insanlığa sığmaz böylesi.
Bunu düşününce bi sancı giriyor zaten. Mok yesin. Kuruyup düşesice.Şu anda ne haltlar yediğini söylemeyeyim istersen
Bi fikrim yok.Onun özelliği ne ben anlamadım. Neden Paylaşimlari facebooka gidiyor ve istediği gibi konu açabiliyor, bilen?
Yine eziğiz.Bi fikrim yok.
Linksiz haber paylaşıyor ayrıca ekşi sözlüktende ???
Galiba yani sanırımYine eziğiz.
O sancıyı girdireceğim ben sana. Döverim bak aaa yeterBunu düşününce bi sancı giriyor zaten. Mok yesin. Kuruyup düşesice.
Neyse bu sefer prolar da ezik de yalnız kalmadıkYine eziğiz.
Buda benden olsunO sancıyı girdireceğim ben sana. Döverim bak aaa yeter
Kalbim kırık hala. Ama geçecek. Iyi bi döv beni shot kişisi.O sancıyı girdireceğim ben sana. Döverim bak aaa yeter
Yarın döveyim yatıyorum çünkü şimdiKalbim kırık hala. Ama geçecek. Iyi bi döv beni shot kişisi.
Neyse bu sefer prolar da ezik de yalnız kalmadık
Ne potansiyeli var, mod olma mı ezme mi?shot seni mod yapsalar bizi ezmezsin dimi? Potansiyel var sende. Forumda havamiz olur mod kankimiz var diye.
Iyi gecelerYarın döveyim yatıyorum çünkü şimdi
İyi geceler.
Her ikisi de. Ama sen ezme mod ol bizi kötü cadılardan koru.Ne potansiyeli var, mod olma mı ezme mi?
Topluca mı giriseceksinizBuda benden olsun
Hayatta hiçbirşey ve hiçkimse için kendini üzmeye değmez.Kalbim kırık hala. Ama geçecek. Iyi bi döv beni shot kişisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?