O neyKim benle kelimelik oynar?
Silmemiş olsam oynardım aslında ben senle ama gecti onun modası. Travia dan da sıkıldım. Bana yeni oyun lazım ya var mı önerin?Kim benle kelimelik oynar?
Türkce scrabble uygulaması. Sözlük gibi kadınım diyosan kapısın tantiyle sonucun fotografını da atın bize
Ben modayı geriden takip ederim. 2 gündür oynuyorum eğlenceli geldiSilmemiş olsam oynardım aslında ben senle ama gecti onun modası. Travia dan da sıkıldım. Bana yeni oyun lazım ya var mı önerin?
Telefonda yer yok indirecek yavrum ya zaten kağnı hızıyla calısıyoBen modayı geriden takip ederim. 2 gündür oynuyorum eğlenceli geldi
Indir oynayalım işte. Sıkıcı oluyor böyle muhabbet etmeden.
PekiiTelefonda yer yok indirecek yavrum ya zaten kağnı hızıyla calısıyo
Annemin kuzeni içmiş çıldırıp kapıya dayandı. Aile apartmanında oturuyoruz hepimize birden küfrü bastıAksiyonlu bir gece olacak gibi
Adam belalı manyağın teki. Bi de bizi vurup girer şimdi
Sadece ben diyeceğim ama tamam mı?Ladykuş ne güzel ya söylicem unuttum, çok hoşuma gitti
Sacmalama be Allah korusun. Kapıyı açmayın, sızar kalır eninde sonunda.Adam belalı manyağın teki. Bi de bizi vurup girer şimdi
Dikkat et b*k yoluna gitme.Adam belalı manyağın teki. Bi de bizi vurup girer şimdi
Hoş geldin kafası her daim güzel editör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?