Yok ayol bana patlar. Ne biçim şeyler yapıyorsun diyeYahu nimetle dalga geçen oy verenler olmazki.. O makarnayı İtalyanlar yapmış
Niye pişirenin suçu olsun
Hee sırf banlanıp gideyim diye değil mi
Fenamı azcık temizlik yaparsın ben gördüm evin batmışYok ayol bana patlar. Ne biçim şeyler yapıyorsun diye
Gidersen biz seni anarız bol bol. Yap sen makarnanı içinde kalmasın.Yok ayol bana patlar. Ne biçim şeyler yapıyorsun diye
Yok valla sadece sizinle paylasiciimGidersen biz seni anarız bol bol. Yap sen makarnanı içinde kalmasın.
Sen neden bu kadar çakalsın?Yok valla sadece sizinle paylasiciim
Yabanciya gitmesin isteSen neden bu kadar çakalsın?
I hate pazar gezmek. Hic sevmem pazar gezmeyi.Annemle kadıköy pazarına gittik. Sanırım orta yerimden ikiye ayrılıyorum. O ne büyük pazar öyle.
Ben de sevmiyorum ama anam kandırdı hastane çıkışı buluşup gitmeye. Totom kaydı resmen.I hate pazar gezmek. Hic sevmem pazar gezmeyi.
Hangisiydi o
Magnum reklamı yaz.aslanlı kaplanlı. Manyak müziği varHangisiydi o
Açıklıyorum ben irkekimGün boyu bi powerbank a, şuncacık bi şarj aletine muhtaç gezdim abilerim (bakmayın lafın gelisi, yoksa aramızda bi abi yoktur insallah, allah korusun, töbe bismillah amin) ablalarım.
Tabi buraların da ucu kaçtı. Napıyosunuz, var mı bi ekşın bi eğlence bi dedikodu
S shot yemek yarışmasında makarna kategorisine katılıp siteden daimi uzaklaştırma almayı planlıyor canımGün boyu bi powerbank a, şuncacık bi şarj aletine muhtaç gezdim abilerim (bakmayın lafın gelisi, yoksa aramızda bi abi yoktur insallah, allah korusun, töbe bismillah amin) ablalarım.
Tabi buraların da ucu kaçtı. Napıyosunuz, var mı bi ekşın bi eğlence bi dedikodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?