Çükübik aksiyonlar.Niye makarna da bi yemegimiz aslında mantıdan asagısı kurtarmıyo mueltiş nasıl bi aksiyon pesindesin
Tirbiyisiz tintinÇükübik aksiyonlar.
Yine terbiyesiz ben oldum. Senin eltişin pipili makarna yaparken sorun yok ama?Tirbiyisiz tintin
Burgu makarna, yok kelebek makarna, aman salyangoz makarna oluyo da pipi şeklinde makarna niye olmasın. O da insanoglunun bi uzvu neticede, salyangozdan kelebekten neyimiz eksikYine terbiyesiz ben oldum. Senin eltişin pipili makarna yaparken sorun yok ama?
Adamların pipilettoları soframda yer almasa da olur.Burgu makarna, yok kelebek makarna, aman salyangoz makarna oluyo da pipi şeklinde makarna niye olmasın. O da insanoglunun bi uzvu neticede, salyangozdan kelebekten neyimiz eksik
Hem erkeklere de bi saygı durusu olur, tamam beyler yazmanıza izin vermiyoruz KK da ama sizi de unutmadık, aklımızda kalbimizde, tabagımızda hep siz varsınız diye barış ve kardeslik mesajı veririz
Bekar burdan düşürecem kısmetseEvli mi, manitalı mı, bekar mı
Bişey yazcaktımda neyse benle konuşmuyodun senBekar burdan düşürecem kısmetse
Ha bana baska yerde lazım diyosun yaniAdamların pipilettoları soframda yer almasa da olur.
Konuşuyorum söyle merak ettimBişey yazcaktımda neyse benle konuşmuyodun sen
Yok yok zorla konuşturamam kendimleKonuşuyorum söyle merak ettim
Merak ettimYok yok zorla konuşturamam kendimle
O beni küstürdü kardeş deyip bağrına basamadı
Sana lazım değilse fazlaları alabilirim?Ha bana baska yerde lazım diyosun yanidiyorum iste tirbiyisiz diye
Ayıpsın tanti aramızda lafı mı olur. Elden ele uzatalım dicem iyice pislesmekten korkuyorumSana lazım değilse fazlaları alabilirim?
Sonra benim adım çıkıyor. Burda sapıklığın dibine vurdular:/ ben yazsam sapık siz yazınca paylaşımcı olursunuzAyıpsın tanti aramızda lafı mı olur. Elden ele uzatalım dicem iyice pislesmekten korkuyorum
Beni tanti kötü yola düsürdü vallaSonra benim adım çıkıyor. Burda sapıklığın dibine vurdular:/ ben yazsam sapık siz yazınca paylaşımcı olursunuz
KıyamamBeni tanti kötü yola düsürdü valla
Senin içinde yoktu yani?Beni tanti kötü yola düsürdü valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?