Keşke burdan demiyeydik. Profilini kapatmasın şimdiAnnastik. Silerse de KİB yaparız?
Ahah inanmazlar ki. "Neyin peşinde bu manyak" derlerCidden gerginim ya napsam da rahatlasam? Shot kızının facebookunu ele geçirip bütün er kisilere ilanı aşk mı etsem?? Hahaha açıklasın dursun sonra ben diil tanti yazmış diye.
La siz kime plan yapıyorsunuz hayırdırBencede. En moktan esprileri yazalım dağalsın sayfası. Name yede yapalım
Sus sana değil name yeLa siz kime plan yapıyorsunuz hayırdır
Tüh bee.Yok silebiliyor. Yasak değilolsun gören görür
Kapatırsa bdvde konu açarım.Keşke burdan demiyeydik. Profilini kapatmasın şimdihadi başlayalım.çayım bitsin :O
Bu hain domdomun gazına gelip kendi grup arkadaşlarına savaş açma denas, sen böyle bir insan değilsinSus sana değil name yeçaktırma suss.
Deneyelim? Inanmayanları kendime ayırırım ama.Ahah inanmazlar ki. "Neyin peşinde bu manyak" derler
İnanan olursa da değerlendirmeye alırız
He herkes grup arkadaşı ben hain domdom öyle miiii?Bu hain domdomun gazına gelip kendi grup arkadaşlarına savaş açma denas, sen böyle bir insan değilsin
Azcık eğlenecektimBu hain domdomun gazına gelip kendi grup arkadaşlarına savaş açma denas, sen böyle bir insan değilsin
Start.He herkes grup arkadaşı ben hain domdom öyle miiii?
Hani be nerdesin@Sephoraa kuşum gel de koru beni bu kadından.
Öüf. Sen ne bekliyordun pis kadın.Amaan bu muydu? Alın duvarım komple sizin olsun, sizden değerli mi?
Hevesimi kaçırdı şimdi.Öüf. Sen ne bekliyordun pis kadın.
Ahaha trolleyen sizsiniz, ben niye pis oldum?Öüf. Sen ne bekliyordun pis kadın.
Hevesimi tıktın içime pis kadın siliyorum hepsini. Aman mış . Hıh.Ahaha trolleyen sizsiniz, ben niye pis oldum?
Oha tanti sabah sabah PMS den siber saldırı moduna ne ara gectin? Adet döneminde böyleysen menopozda nükleer savaş başlatırsın senCidden gerginim ya napsam da rahatlasam? Shot kızının facebookunu ele geçirip bütün er kisilere ilanı aşk mı etsem?? Hahaha açıklasın dursun sonra ben diil tanti yazmış diye.
Günaydın hanım ablaGünaydınlar çok yorgunum uykum var uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?