O "en sevdiğim, en minnoş"u açar mısın biraz daha eltişimOha tanti sabah sabah PMS den siber saldırı moduna ne ara gectin? Adet döneminde böyleysen menopozda nükleer savaş başlatırsın sen
Günaydın gençler, her daim genç ve güzel kalanlar, en sevdigim, en minnoş forum sakinleri
O zaman dünyayı yakacam. Kim ile kanki olmam gerek.Oha tanti sabah sabah PMS den siber saldırı moduna ne ara gectin? Adet döneminde böyleysen menopozda nükleer savaş başlatırsın sen
Günaydın gençler, her daim genç ve güzel kalanlar, en sevdigim, en minnoş forum sakinleri
Kim ile?O zaman dünyayı yakacam. Kim ile kanki olmam gerek.
Kim var ya canım çekik gözlü liderim.Kim ile?
Açarım yavru kuşum açmaz mıyım da hain tantiden korkuyorum, dünyayı yakmak istiyo baksana kafa gittiO "en sevdiğim, en minnoş"u açar mısın biraz daha eltişim
İşte onu diyorum ben de, kim var?Kim var ya canım çekik gözlü liderim.
Tamam ladykuşum anladım ben onu *kıpsAçarım yavru kuşum açmaz mıyım da hain tantiden korkuyorum, dünyayı yakmak istiyo baksana kafa gitti
İşte onu diyorum ben de, kim var?
Bana canım liderim demen hoşuma gitti ama çekik gözlü değilim
da ayrı yazılır, gülüyüm değil güleyim yazılır.
Ben mi yazdım capsi?da ayrı yazılır, gülüyüm değil güleyim yazılır.
Yakma tanti yakma annem. Git bi sıcak çikolata yap, bi paket de cikolata al, onu ona banarak ye anca kesecek gibiO zaman dünyayı yakacam. Kim ile kanki olmam gerek.
Düzgün caps bulBen mi yazdım capsi?
Kırık kalbimi de tamir edecek mi?Yakma tanti yakma annem. Git bi sıcak çikolata yap, bi paket de cikolata al, onu ona banarak ye anca kesecek gibi
Bilmiyorum. Hormonlarım benle dalga geçiyor.Düzgün caps bul
Kaç gün sürüyor senin bu asabiyetin
Nerde?Ahaha yine biri bana sardı yaSırf kıza ya kabul etmelisin ya ayrılmalısın dedim diye anaam bir laflar bir laflar
Link pilizzAhaha yine biri bana sardı yaSırf kıza ya kabul etmelisin ya ayrılmalısın dedim diye anaam bir laflar bir laflar
Nerde?
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hata-mi-ediyorum.926950/page-6Link pilizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?