Veee shot vurdu golll olduuuuhttp://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hata-mi-ediyorum.926950/page-6
Banlandı zaten konu sahibi
Artık nerelere giriyorsan, bu reklam çıkıyor.Site bana neden durex reklamı gösteriyor ne demek istiyor anlam veremedim
Veee shot vurdu golll olduuuu
Çeyiz sitelerine de girmiyorum ama reklamlarda çıkıyor? Ne demek istiyorsun sen bana?Artık nerelere giriyorsan, bu reklam çıkıyor.
Hiç seviyemi bozmuyorum gördüğün gibi
Çeyiz reklamı random olabilir ama Durex reklamı belli ki adamların hedeflediği yerlere girdiğin için geliyorÇeyiz sitelerine de girmiyorum ama reklamlarda çıkıyor? Ne demek istiyorsun sen bana?
Tünaydın şekerimTünaydın varolmanın dayanılmaz hafifliğine, karşı muhalefet edenler
Valla bişey yapmıyorum be. Watsup konuşmalarımı dikizliyorsa bilemedim?Çeyiz reklamı random olabilir ama Durex reklamı belli ki adamların hedeflediği yerlere girdiğin için geliyor
Yabancı yok söyle hadi
HellöööTünaydın varolmanın dayanılmaz hafifliğine, karşı muhalefet edenler
Geçen günSite bana neden durex reklamı gösteriyor ne demek istiyor anlam veremedim
Iyy bize yazdığın o telefonda whatsappta kimbilir neler yapıyorsun... İnsan utanır burada büyüklerin varValla bişey yapmıyorum be. Watsup konuşmalarımı dikizliyorsa bilemedim?
AleykumhellöHellööö
Ya bilinmeyenciğim, bu kız, bu bekarlığı başına vurmuş kız, bu düz duvara bekar kız, kimbilir artık nerelere girmiş de böyle uygunsuz reklamlar çıkıyor. Lütfen onu destekleyici konuşma, sonra başka yerlere de girecek mazallah.Geçen günnameaver kızına abiye almak konusundan bahsettiğinde 2 gün abiye reklamı çıktı bende..
Yani yazdıklarımızlada alakalı çıkıyor, google bizi gözetliyor
Düz duvara bekar, sevgili yazıyorsunuz, tanışma sitesi reklamları çıkıyor amaYa bilinmeyenciğim, bu kız, bu bekarlığı başına vurmuş kız, bu düz duvara bekar kız, kimbilir artık nerelere girmiş de böyle uygunsuz reklamlar çıkıyor. Lütfen onu destekleyici konuşma, sonra başka yerlere de girecek mazallah.
Şimdi bak tanışma çıkabilir, çöpçatan çıkabilir, bunlar olur. Ama bodoslama Durex? Resmen "al bunu geç kızsın, yanında bulunsun" diye eline sıkıştırıyorlar. Artık neler yapacaksa...Düz duvara bekar, sevgili yazıyorsunuz, tanışma sitesi reklamları çıkıyor ama
Gerçekten bende niye durex çıkmıyor, şimdi bende merak ettimŞimdi bak tanışma çıkabilir, çöpçatan çıkabilir, bunlar olur. Ama bodoslama Durex? Resmen "al bunu geç kızsın, yanında bulunsun" diye eline sıkıştırıyorlar. Artık neler yapacaksa...
Bende de çıkmıyor................................Gerçekten bende niye durex çıkmıyor, şimdi bende merak ettim
Hemşire sen traş losyonumu arattın sen varken o çıkıyorGerçekten bende niye durex çıkmıyor, şimdi bende merak ettim
O bende de çıkıyorHemşire sen traş losyonumu arattın sen varken o çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?