Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Çeyiz reklamı random olabilir ama Durex reklamı belli ki adamların hedeflediği yerlere girdiğin için geliyor
Yabancı yok söyle hadi
Valla bişey yapmıyorum be. Watsup konuşmalarımı dikizliyorsa bilemedim?

Valla bişey yapmıyorum be. Watsup konuşmalarımı dikizliyorsa bilemedim?
Iyy bize yazdığın o telefonda whatsappta kimbilir neler yapıyorsun... İnsan utanır burada büyüklerin var
Hayır yani bende Durex reklamı çıkmazken sende çıkıyorsa, demek ki sen bir şeyler yapıyorsun.

Geçen gün nameaver kızına abiye almak konusundan bahsettiğinde 2 gün abiye reklamı çıktı bende..
Yani yazdıklarımızlada alakalı çıkıyor, google bizi gözetliyor
Ya bilinmeyenciğim, bu kız, bu bekarlığı başına vurmuş kız, bu düz duvara bekar kız, kimbilir artık nerelere girmiş de böyle uygunsuz reklamlar çıkıyor. Lütfen onu destekleyici konuşma, sonra başka yerlere de girecek mazallah.

Düz duvara bekar, sevgili yazıyorsunuz, tanışma sitesi reklamları çıkıyor ama

Düz duvara bekar, sevgili yazıyorsunuz, tanışma sitesi reklamları çıkıyor ama
Şimdi bak tanışma çıkabilir, çöpçatan çıkabilir, bunlar olur. Ama bodoslama Durex? Resmen "al bunu geç kızsın, yanında bulunsun" diye eline sıkıştırıyorlar. Artık neler yapacaksa...

Şimdi bak tanışma çıkabilir, çöpçatan çıkabilir, bunlar olur. Ama bodoslama Durex? Resmen "al bunu geç kızsın, yanında bulunsun" diye eline sıkıştırıyorlar. Artık neler yapacaksa...
Gerçekten bende niye durex çıkmıyor, şimdi bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…