4 gün mü baya olmuş idrarda gebelik testi yapsan çıkar gülüm?Şimdi reklamla fallaşıyorum sizlerin yüzünden
Adetim 4 gün gecikti, ya bebek gelecek yada mevsimsel değişiklik, son ihtimalde menepoz başlangıçları tırı vırısı, şimdi lcw bebek kıyafetleri geldi
Yav olayı başlatan senin kankan, reklam tantan'da çıkmış, benim ne suçum var şimdi?Absürt absürt konuşmaburda sapık kadın gibi yazıp duruyorsun ondan çıkıyor :/ yoksa bende hep bodrum tatil reklamları olurdu . Bilerek yapıyorsun di mi kadın.
Ayyy gerçekten mi ?Şimdi reklamla fallaşıyorum sizlerin yüzünden
Adetim 4 gün gecikti, ya bebek gelecek yada mevsimsel değişiklik, son ihtimalde menepoz başlangıçları tırı vırısı, şimdi lcw bebek kıyafetleri geldi
Ay ne biliyim, hayal kırıklıkları alışkanlık yaptığı için bende.. Akışına bıraktım, akşamüstü sebze meyve almaya çıkarım, oradan eczaneye uğrar 1 gebelik testi alırım4 gün mü baya olmuş idrarda gebelik testi yapsan çıkar gülüm?
shotcum bunlar kendileri yapıp senin üstüne atmaya çalışıyorlar.Yav olayı başlatan senin kankan, reklam tantan'da çıkmış, benim ne suçum var şimdi?
Kankam ne yahu. Kankam değilkiYav olayı başlatan senin kankan, reklam tantan'da çıkmış, benim ne suçum var şimdi?
Eğer hamileysen kendimi ermiş ilan edicemAy ne biliyim, hayal kırıklıkları alışkanlık yaptığı için bende.. Akışına bıraktım, akşamüstü sebze meyve almaya çıkarım, oradan eczaneye uğrar 1 gebelik testi alırım
Ooo hadiiiiAy ne biliyim, hayal kırıklıkları alışkanlık yaptığı için bende.. Akışına bıraktım, akşamüstü sebze meyve almaya çıkarım, oradan eczaneye uğrar 1 gebelik testi alırım
Al bencede gülüm 4 gün iyi bir süre. İnşallah öyledir. Öğrenmiş olursun.Ay ne biliyim, hayal kırıklıkları alışkanlık yaptığı için bende.. Akışına bıraktım, akşamüstü sebze meyve almaya çıkarım, oradan eczaneye uğrar 1 gebelik testi alırım
Ay inşallahEğer hamileysen kendimi ermiş ilan edicem
shotcum bunlar kendileri yapıp senin üstüne atmaya çalışıyorlar.
Sen salon kadını çizginden çıkma sakın
AhahaKankam ne yahu. Kankam değilkio benle kanka olcak kız mı ne cephe alıyorsun la bana. Naptık. Azcuk profilinde kendi kendime eğlendim sonra kendi kendime mal gibi sildim
Ben önceki muhabbettinizi bilmiyorum.geldiğimde sen durex yazdın bende öyle reklam çıktı yazdın diye.öyle işte. Saygılar apla.
Vay be helal olsun.Kankam ne yahu. Kankam değilkio benle kanka olcak kız mı ne cephe alıyorsun la bana. Naptık. Azcuk profilinde kendi kendime eğlendim sonra kendi kendime mal gibi sildim
Ben önceki muhabbettinizi bilmiyorum.geldiğimde sen durex yazdın bende öyle reklam çıktı yazdın diye.öyle işte. Saygılar apla.
Yok yani kendimi gömdüm ben havalı kız benle mi olacak dedim.Neyse ki halkımız bu olanları görüyor nameciğim.
Ahahatantanis denas seni iyi gömdü yalnız ahahah "Kankam ne, o benimle kanka olacak kız mı" diye
Durex muhabbeti tantan'ın "bende Durex reklamı çıkıyor" demesiyle başladı
Valla Denas koalisyon ortağı gibi maşallahNeyse ki halkımız bu olanları görüyor nameciğim.
Ahahatantanis denas seni iyi gömdü yalnız ahahah "Kankam ne, o benimle kanka olacak kız mı" diye
Bu arada seni o zaman ben ermiş ilan ederimEğer hamileysen kendimi ermiş ilan edicem
Doğru oku doğru anlıcaksın tantanisçiğim.Vay be helal olsun.
Site bana komplo kuruyor. Siz de destekçileri. Sildim hepinizi.Neyse ki halkımız bu olanları görüyor nameciğim.
Valla Denas koalisyon ortağı gibi maşallah
Sen yeter ki iste hemşireBu arada seni o zaman ben ermiş ilan ederim
Sıkıntım olunca Name bana rüyaya yat diye başına bela oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?