Sen seni sevenleri görmüyorsun kiSite bana komplo kuruyor. Siz de destekçileri. Sildim hepinizi.
Benim pek inancım yok işin aslı ama haber ederim TanticiğimBrunella hadi hayırlısı test sonucunu haber et bizee :)
Vay arkadaş ya, bu nasıl hemen diğer anlama çekmeciliktir, bu nasıl ne şiş yansın ne kebapçılıktırYok yani kendimi gömdüm ben havalı kız benle mi olacak dedim.ara karıştırma kadın ya.
Vay be helal olsun.
Sabahta aynısını yapmadı mıVay arkadaş ya, bu nasıl hemen diğer anlama çekmeciliktir, bu nasıl ne şiş yansın ne kebapçılıktır
Kız yapma gerçek anlar kırılır falan üzülürüm. Valla ben kendimi gömdüm.Vay arkadaş ya, bu nasıl hemen diğer anlama çekmeciliktir, bu nasıl ne şiş yansın ne kebapçılıktır
Sen shotı destekliyorsun her fırsatta.Sen seni sevenleri görmüyorsun ki
Sen benden ne istiyorsun nine ya ?Sabahta aynısını yapmadı mı
Hepinize kırgınım.Kız yapma gerçek anlar kırılır falan üzülürüm. Valla ben kendimi gömdüm.
Vallaha da billaha da ben kendimi gömdüm. Sana laf eder miyim hiç . Gücenme lütfen özür dilerim..Hepinize kırgınım.
ÜzdünSen shotı destekliyorsun her fırsatta.
Nineler öpsün seniSen benden ne istiyorsun nine ya ?
Ayy yerim seni ya. Cidden kızsam böyle olmam zaten merak etme. Şaka yapıyorum özürlük bir şey yok.Vallaha da billaha da ben kendimi gömdüm. Sana laf eder miyim hiç . Gücenme lütfen özür dilerim..
Hii kalpleri bıraktın ammaa shota destek vermekten geri kalmadın. Kalplerin yeri ayrı tabi ki.Üzdün
Sabah sana 3 tane galp bırakmıştım oysa ki
Nineler öpsün seni
Uuu nasıl olursunAyy yerim seni ya. Cidden kızsam böyle olmam zaten merak etme. Şaka yapıyorum özürlük bir şey yok.
Seviyor işte beni, zoruna mı gitti?Sen shotı destekliyorsun her fırsatta.
ÖpsünÜzdün
Sabah sana 3 tane galp bırakmıştım oysa ki
Nineler öpsün seni
Çekilmez bir cadı.Uuu nasıl olursun
Yerim senin gibi tatlı bir kız? Hiç inanmam.Çekilmez bir cadı.Ben bile nefret ederim kendisinden.
Ne zoruma gitcek be. Sen evde kaldın ya yalnız hissedip üzülme diyedir.Seviyor işte beni, zoruna mı gitti?
Yok cidden öyle oluyor. Çok nadir olur ama feci eser. Ben de ya ortamdan uzaklaşır konuşmam ya da kalp kırarım o durumda. Tutamıyorum kendimi malesef.Yerim senin gibi tatlı bir kız? Hiç inanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?