Yorumuna koptum yaa. Şapşik tantan.
Bana Şapşik dedi. Galiba beni seviyor.Yorumuna koptum yaa. Şapşik tantan.
Bana Şapşik dedi. Galiba beni seviyor.
OlurŞimdi albüme fotoğraf ekliycem siz de bana simsiyah saç olur mu söyleyeceksiniz tamam mı? Annem yakışmaz diyor kuzen iyi olur dedi arada kaldım.
TamamOlur
Yani ekle bakalım anlamında :)
HosgeldiiinnHeyyyoooooo:)
Onun üstüne neler yedimYok sana
Sabah yediklerini görünce 1 tane kesmes dedim
Ohooo üstüne neler yedimYok sana
Sabah yediklerini görünce 1 tane kesmez dedim
YemişsindirOnun üstüne neler yedim
Ohooo üstüne neler yedim
Kahvaltıyı az önce yaptım. Öleyim ben.Onun üstüne neler yedim
Ohooo üstüne neler yedim
Hoşgeldiiiin.tatil nasıldı?Heyyyoooooo:)
Valla azcık öyle olmuşYemişsindir
Baksana benim mesajları bile çifter çifter alıntılamışsın
Ben biraz ayıyım.sende çok geçe kalmışsın.fıtoğrafını bekliyordumKahvaltıyı az önce yaptım. Öleyim ben.
Yok yeaa bütün site tipsiz halimle çöksün dimi? Kendine ayı deme, iştahlısın demek ki. Onemli olan sindirebilmek. Ben sindiremiyorum çok yiyinceHoşgeldiiiin.tatil nasıldı?
Valla azcık öyle olmuşanlamazsın tam idrak et diye,seni düşündüm
Ben biraz ayıyım.sende çok geçe kalmışsın.fıtoğrafını bekliyordum2 dk profil yap sil
La ne bütün sitesi. 2 dk koy ben şot name görür kaldır sonra saçına yorum yaparızYok yeaa bütün site tipsiz halimle çöksün dimi? Kendine ayı deme, iştahlısın demek ki. Onemli olan sindirebilmek. Ben sindiremiyorum çok yiyince
Oldu galiba bakın bi. Ay başkası görmesin rezil olmıyım. Teknoloji özrüm burda da çalışmasın lütfen. Amin.La ne bütün sitesi. 2 dk koy ben şot name görür kaldır sonra saçına yorum yaparızmaksat saç
Hala aynı profilin Oldu galiba bakın bi. Ay başkası görmesin rezil olmıyım. Teknoloji özrüm burda da çalışmasın lütfen. Amin.
Albüm yaptım. Olmamış mı?Hala aynı profilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?