Tantanis ne beders çalışıyor kız mar'ı buldum ben
Ya alan dışı derse çalışıyorum doğa ve bilimi anlamak diye bir şey. Çok sıkıldığım ve terimleri anlamadigim için hem internetten türkçe araştırma yapıyorum hem de buraya bakıyorumTantanis ne beders çalışıyor kız mar'ı buldum ben
Ayol ben pahalı geldim o kadar altınla, o da size yöneldi kadıncağız. Vardığım sonuç doğru bencemarilyn monroe u almıyor muydu o?
Suna bak ucuz dedi bize bir de. Tövbe.Senin gözünü Altın bürümüşse biz napalım.
Yok ya aklını çelme şimdi onada 1 burma,1 set,1 kelepçe,1 beşi bir yerde takarız ayıpsınmarilyn monroe olm hepiniz ucuza gittiğiniz için tercih edildiniz!
Sen daha küçüksün okulunu oku iyi kız olYa alan dışı derse çalışıyorum doğa ve bilimi anlamak diye bir şey. Çok sıkıldığım ve terimleri anlamadigim için hem internetten türkçe araştırma yapıyorum hem de buraya bakıyorum
Taliplere açığım.
Ben köstekli kolye isterim. Onu yapanindan bulun bana.Yok ya aklını çelme şimdi onada 1 burma,1 set,1 kelepçe,1 beşi bir yerde takarız ayıpsın
2 sene sonra gelicem buraya bulmazsaniz hepinizi uykusunda yakalarim ona göre.Sen daha küçüksün okulunu oku iyi kız ol
Vize final dönemi evlenesi gelmeyen öğrenci değildir. Sen bu kızcagızı da bi düsün bence.Sen daha küçüksün okulunu oku iyi kız ol
One ilk defa duydum :)Ben köstekli kolye isterim. Onu yapanindan bulun bana.
Bi metre olsun mümkünse.
O iş bende, raad ol.
tantanis bak seni ucuz buldu, ondan benim yerime almak istiyor
Ucuza kapatacak seni
Hanım hanım seni yırtarımmarilyn monroe olm hepiniz ucuza gittiğiniz için tercih edildiniz!
Yok Alamanya'dan emeklisi var imiş, sorduk heraldeKaşı olsun, gözü olsun, döşü kıllı olsun önemli detaylar bunlar.
Ha bi de hic sormuyosun sgk dan mı emekli, bagkur dan mı yoksa dışarıdan prim mi yatırmış??
İzmir'e gelsin yav, olmamıTamam sende mi izmir desin uf ya birinizde iç anadolu da olun
Haklı olabilirsin.ben okurken evlendimVize final dönemi evlenesi gelmeyen öğrenci değildir. Sen bu kızcagızı da bi düsün bence.tantanis
Sen gayseriye gelseneHanım hanım seni yırtarım
Yok Alamanya'dan emeklisi var imiş, sorduk heralde
İzmir'e gelsin yav, olmamıNiyetim ciddi
Ay yok olmaz. Benim totom çok büyük, iyicene büyürSen gayseriye gelsenepastırmalarla beslerim sinii
Bol kredili en kazık dersin sınavının oldugu günü seciceksin. Başlarım sınavına da der bi lokma bi hırkaya tav olur bak, ucuza kapatırsınHaklı olabilirsin.ben okurken evlendim
Kızım kabul edin işte, tantanis de sen de fiyat kırdınız da ondan göze girdinizHanım hanım seni yırtarım
Yok Alamanya'dan emeklisi var imiş, sorduk heralde
İzmir'e gelsin yav, olmamıNiyetim ciddi
Ay evet doğruBol kredili en kazık dersin sınavının oldugu günü seciceksin. Başlarım sınavına da der bi lokma bi hırkaya tav olur bak, ucuza kapatırsın
Biz fotokopicide not beklerken netten tektaş bakan insanlarız kendimden biliyorum
Heh ama sonuç olarak hasılatı biz topluyoruz, ona bakıcan senKızım kabul edin işte, tantanis de sen de fiyat kırdınız da ondan göze girdiniz
Tantanis A101, sen Bim, ben Migros!
Mar demiyim dedim de.kadının kalçalısı ekmeğin kalçalısı. Oturunca kemiğin batmazAy yok olmaz. Benim totom çok büyük, iyicene büyür
Nereye oturuncaMar demiyim dedim de.kadının kalçalısı ekmeğin kalçalısı. Oturunca kemiğin batmaz
Çok şee yapma azcık altını azalt sanada dönüş yaparımKızım kabul edin işte, tantanis de sen de fiyat kırdınız da ondan göze girdiniz
Tantanis A101, sen Bim, ben Migros!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?