- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ben çok bişi istemem, yemek bulaşık çamaşır falan bilsin. Bi de baklavaları olsun, gözü yeşil olsun, uzun boylu olsun yeter
binaya kaplama yaptıran var mı bilmiyom ama shot altın kaplatmış
Dügün var herhalde damat da aileden kuyumcu. Baska türlü kalkımaz bunun altından10 Trabzon burma, 5 kelepçe, 8 beşi bir yerde... Altına dair tek bildiklerim bunlar
Uf baklava ve yeşil göz olmadı :/Ben çok bişi istemem, yemek bulaşık çamaşır falan bilsin. Bi de baklavaları olsun, gözü yeşil olsun, uzun boylu olsun yeter
binaya kaplama yaptıran var mı bilmiyom ama shot altın kaplatmış
Biter de pisliği çok kötü oluyor. Balkonlar..Binasına dış cephe yalıtımı yapılan var mı? Bir haftadır kafam balon oldu gürültüden ne zaman bitecek bu?
Eh yane :) Gerçi o da napsın yazıkAllahtan sadece kaplatmis.
Şöbiyet ve ela göz de olurUf baklava ve yeşil göz olmadı :/
Biter de pisliği çok kötü oluyor. Balkonlar..
Ben çok bişi istemem, yemek bulaşık çamaşır falan bilsin. Bi de baklavaları olsun, gözü yeşil olsun, uzun boylu olsun yeter
Şöbiyet ve ela göz de olur
Tulumba tatlısı ve siyah göz var elimizdeŞöbiyet ve ela göz de olur
Oha sep aynı anda yazmışız şok oldumBence tulumba ve kara göze de fit olcan sen
Bence tulumba ve kara göze de fit olcan sen
Siyah göz olur, tulumba tatlısı yeni çıktıysa düşünürüz ama yumuşamızşa bize gelmezTulumba tatlısı ve siyah göz var elimizde
Bence sonra.panjur takarken de pislik olur mu .. Hani taktıktan sonra tam temizlersin diye.Ya balkona da panjur yaptırmayı düşünüyoruz ama önce mi sonra mi karar veremedik. Hangisi uygun olur ki?
Taze taze çıtır çıtırSiyah göz olur, tulumba tatlısı yeni çıktıysa düşünürüz ama yumuşamızşa bize gelmez
Eh tamam bir cvsini yollayın bakalımTaze taze çıtır çıtır
Cv mi oda neEh tamam bir cvsini yollayın bakalım
Eheheh olmadı, ben de evdeyim sürekli, bize siz bakarsınız. Bana çalışan bi tane lazımCv mi oda neboş gezenen boş şeysi evde sürekli. :)
Oha sep aynı anda yazmışız şok oldum
Böyle zayıf azcık çelimsiz ama sarkmamış olanKara göz okey ama tulumbayı hayal edeyim derken beynim yandı aydınlatsanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?