Bende ürktümBu aralar bir akıl okuma durumu var bende. Kendimden korkmaya başladım
Almanyadan emekli ama :) para varEheheh olmadı, ben de evdeyim sürekli, bize siz bakarsınız. Bana çalışan bi tane lazım
I-ıı olmadı şu an. Sırt, omuz o üçgen ve baklavalar önemli ablacım tutturamadık. SıradakiiiBöyle zayıf azcık çelimsiz ama sarkmamış olan
En çok beni seviyorsun ama değil mi?Ay svedigim herkes burada ahahah. Forum içinde vaha bulmanın mutlulugu
Bak ya hemen satış.Shot la anlaşamazsak kaynıma seni alayım
Özetlerdim ben sanaTünaydın hatunlaar
59. sayfadan beri okuyorum, neyseki son 10 dakikadır durakladınızda yetiştim
Çok altın istedin amaEn çok beni seviyorsun ama değil mi?
Bak ya hemen satış.
Diğer arkadaşlara sadece kıskanmayın diyorum. BDVden öğrenin biraz bunları!
Seni yormayayım dedimÖzetlerdim ben sana
Kaç yaşında :) Ay kendimi Esra Erol'un programında gibi hissettim. Marilyn Monroe İzmir'de yaşıyor, 30 yaşında, hiç evlenmedi 30-35 yaş arası taliplerini bekliyorAlmanyadan emekli ama :) para var
Döşü gıllı da olsun muKaç yaşında :) Ay kendimi Esra Erol'un programında gibi hissettim. Marilyn Monroe İzmir'de yaşıyor, 30 yaşında, hiç evlenmedi 30-35 yaş arası taliplerini bekliyor
Evi üzerime yapıcaksa olur
Almanyada iş kazası geçirdi.. Ordan emekli oldu. 40 yaşındaKaç yaşında :) Ay kendimi Esra Erol'un programında gibi hissettim. Marilyn Monroe İzmir'de yaşıyor, 30 yaşında, hiç evlenmedi 30-35 yaş arası taliplerini bekliyor
Yani kıl miktarına göre değişir. Kılsız olmasın, sübyan gibi gelir de denize kazakla giriyormuş gibi de görünmesinDöşünde gıllı da olsun mu
O iş bende, raad ol.Ben çıkıyorum bocukler biraz hava alayım. Bir iki saate durterim sizi. Shot saat başı özet geç.
Çok altın istedin ama
Kaşı olsun, gözü olsun, döşü kıllı olsun önemli detaylar bunlar.Kaç yaşında :) Ay kendimi Esra Erol'un programında gibi hissettim. Marilyn Monroe İzmir'de yaşıyor, 30 yaşında, hiç evlenmedi 30-35 yaş arası taliplerini bekliyor
O iş bende, raad ol.
tantanis bak seni ucuz buldu, ondan benim yerime almak istiyor
Ucuza kapatacak seni
Tamam sende mi izmir desin uf ya birinizde iç anadolu da olun
Sen ders çalışıyorum dedin peehhmarilyn monroe u almıyor muydu o?
Suna bak ucuz dedi bize bir de. Tövbe.Senin gözünü Altın bürümüşse biz napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?