Hiç de bile.Hayırlısıyla bi bitseydi
Bazen oğlum olsaydı daha az mı yorulurdum diye düşünmüyor değilim
Kavalyeli mi olacak yoksa sadece öğrenciler mi olacaksınız? :)Aldım. Ayakkabımla çantam da tamam. Bi takı seçicem işte o kaldı, bi de saç modeline karar veremedim ama kuaförüm belli.
Kavalyeli olacakKavalyeli mi olacak yoksa sadece öğrenciler mi olacaksınız? :)
Olur olur :)Kavalyeli olacakda bana da kavalyeli olacak mı orası henüz kesin degil biliyosun
Günaydın hanım ablaGünaydınlar hanımlar
Günaydın hanım abla
Nasılsın ?
Geçmiş olsunGünaydın canım sağol,yorgunum sadece ayaklarım davul gibi şişmişti şimdi daha iyi
Geçmiş olsun
Fırsat buldukca dinlen abla malum düğün zamanı bol enerjiye ihtiyacın var :)
Ne iğnesi kortizon falan mı ?Sağol hayatım..
Dinlenmem lazım hastaneye gitmem lazım ayağıma iğne yapılacak daha
Ne iğnesi kortizon falan mı ?
Muhtemelen kortizonlu ağrı kesicidir ablaAğrı kesici gibi herhalde,bilekte aşil tendonda ödem ve kalınlaşma olmuştu ağrı yapıyor hala..
Muhtemelen kortizonlu ağrı kesicidir abla
Damarları genişletip rahatlatıyordur.
ahahaha soruya mı kopayım yorumlara mı şaşırdımşair burada "bende var sizde yok" dimek istiyor
o değil de sen gördün mü, bir ara albümlerde bizzat, şahsen, kendilerinin orijinal hallerini koyuyorlardıne hit alıyor o albümler
Abla o iğneleri bildiğim kadarıyla bisüre yapıyorlar.Herhalde öyledir fizik tedaviye gitmem lazım iğne içinde hiç fırsat bulamasdım ki,ramazanda giderim daha sakin olur hastane.
Sabah bi foto daha gördüm ama söylemem adım röntcüye çıkarYa namecan söyledi hatta gösterdi ama hiiiç albüm bakmadım bu sitede, nereden bakıldığını da bilmiyorum, var mı hala yoksa eskiden miydi o?
Şaka gibi yani bildiğin memeler fora foto mu koymuşlar yoksa hani böyle eski halim diyip kıyafetli foto ve yeni halim diyip yine kıyafetli halde mi?
Kıyafetleri var de lütfen
Abla o iğneleri bildiğim kadarıyla bisüre yapıyorlar.
Onu iyice araştır ağrını kesiyor diye başka birşeye zarar vermesin
Vay arkadaş ne çabuk aşık oluyosunFizik tedavi doktoruna aşık oldum galiba. Adam 10 sene daha genç olsaydı her hafta koşa koşa muayeneye gelirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?