Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Hayırlısıyla bi bitseydi
Bazen oğlum olsaydı daha az mı yorulurdum diye düşünmüyor değilim
Hiç de bile.

Bi kere kız en azından kendi işinin peşinden koşar, bi sey begenir gösterir, şuraya gidelim buraya bakalım anne der.

Erkekler öyle mi, sanki baskası mezun olacak gibi hicbi ise elini sürmez derdi tasası sana kalır, oglum şu takımı bi dene "bakarııız", oglum su alısverise bi cıkalım artık "annea arkadaslarım bekliyo ya sonra bakarız" diye diye iki ayagını bi pabuca sokar.

Kızlar iyidir, kızlarımızı sevelim, onlarla elbise almaya gidelim, onları kuaföre götürelim lütfen

Ya namecan söyledi hatta gösterdi ama hiiiç albüm bakmadım bu sitede, nereden bakıldığını da bilmiyorum, var mı hala yoksa eskiden miydi o?

Şaka gibi yani bildiğin memeler fora foto mu koymuşlar yoksa hani böyle eski halim diyip kıyafetli foto ve yeni halim diyip yine kıyafetli halde mi?

Kıyafetleri var de lütfen

Sabah bi foto daha gördüm ama söylemem adım röntcüye çıkar

Fizik tedavi doktoruna aşık oldum galiba. Adam 10 sene daha genç olsaydı her hafta koşa koşa muayeneye gelirdim.

Abla o iğneleri bildiğim kadarıyla bisüre yapıyorlar.
Onu iyice araştır ağrını kesiyor diye başka birşeye zarar vermesin

Devamlı değildir herhalde o iğnede,doktora sorarım artık,k.validemde eline yaptırmıştı faydasını gördü br ara sonra yine ağrıları oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…