Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Albüm kısmına tıkla herkese açıksa görürsün

Dere bizim kova bizim su bizim gardaş.
Bu arada hakikaten yani tantişi de niye koruyosam
Coşkun halktandır hem

Coşkun Nuri gibi röptoşambır her ne karın ağrısıysa heh işte onu giyip arkadan iş çeviren sinsi bir zengin değildir. Bayıltıp iş görmez, arkadan iş çevirmez, bi de foto çekip tehdit edip sevgilileri ayırmaz. İçimizden bir sapıktır Coşkun, sinsilik yoktur içinde, direk buldu mu.....

Not-1: Coşkun rolünü seneler evvel arkadaşımın babasına teklif etmişler, adam kabul etmemiş çok şükür, düşünsene mahallede gezen bir Coşkun amca, çocukluğumuzun psikolojisi biterdi direk

Not-2: Tecavüzcülerin Allah belasını versin, burada yeşilçama gönderme şeyettim, Coşkun'u övüp tecavüzcülere prim verdirmiyorum..

yok yok bildiğin kıyafetsiz, gayet cıbıl meme fotoğrafı hatta alttan ameliyat çizgisi falan vardı hatta bir ara "kızlar benimkiler böyle bunlara ne tür silikon gider" diye sormak için bile görsel şov yapılıyordu tepede albüm kısmı var ya orada çıkıyordu sık sık karşımıza

Ya gıybet olcak ama
Sitede bir hatun var kafasını kendiyle bozmuş bacağından karnına karnından burnuna dudağından papisine kadar her yeri yapılı slikon. Bide herkese albüm yapmış. Her yerinin fotosunu koymuş. Karnını memiklerini duduşunu

Bak yaa konunun kokusunu mu aldın

Yuhhhh, şu an yok herhalde cidden hiç denk gelmedim. En fazla denk geldiğim koca memeli animeler. Ben de avatarımı şunlardan biri yapçam, ne dersiniz kızlar? Hangisi olsun?

Kim o kim o?? yaz sil hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…