Adın çıkmasın diye bizi mi kıracaksın şimdi?Sabah bi foto daha gördüm ama söylemem adım röntcüye çıkar
Sabah bi foto daha gördüm ama söylemem adım röntcüye çıkar
Hem esprili hem zeki hem yakışıklı muhtemelen de zengin. Aşık olmamak için hiç bir sebebim yoktu?Vay arkadaş ne çabuk aşık oluyosun
İşte anlık kurtarıyor o iğnelerDevamlı değildir herhalde o iğnede,doktora sorarım artık,k.validemde eline yaptırmıştı faydasını gördü br ara sonra yine ağrıları oldu..
Ya namecan söyledi hatta gösterdi ama hiiiç albüm bakmadım bu sitede, nereden bakıldığını da bilmiyorum, var mı hala yoksa eskiden miydi o?
Şaka gibi yani bildiğin memeler fora foto mu koymuşlar yoksa hani böyle eski halim diyip kıyafetli foto ve yeni halim diyip yine kıyafetli halde mi?
Kıyafetleri var de lütfen
Hem esprili hem zeki hem yakışıklı muhtemelen de zengin. Aşık olmamak için hiç bir sebebim yoktu?
İşte anlık kurtarıyor o iğneler
Çok geçmiş olsun tekrar :)
Dere bizim kova bizim su bizim gardaş.
Bu arada hakikaten yani tantişi de niye koruyosam
Coşkun halktandır hem
Ya namecan söyledi hatta gösterdi ama hiiiç albüm bakmadım bu sitede, nereden bakıldığını da bilmiyorum, var mı hala yoksa eskiden miydi o?
Şaka gibi yani bildiğin memeler fora foto mu koymuşlar yoksa hani böyle eski halim diyip kıyafetli foto ve yeni halim diyip yine kıyafetli halde mi?
Sabah bi foto daha gördüm ama söylemem adım röntcüye çıkar
Nazar etme ne olur ,çalış seninde olurEee röntçüsün zaten, bildiğimiz şey o yüzden saklama ver hele
Ya gıybet olcak amaYa namecan söyledi hatta gösterdi ama hiiiç albüm bakmadım bu sitede, nereden bakıldığını da bilmiyorum, var mı hala yoksa eskiden miydi o?
Bak yaa konunun kokusunu mu aldınYa gıybet olcak ama
Sitede bir hatun var kafasını kendiyle bozmuş bacağından karnına karnından burnuna dudağından papisine kadar her yeri yapılı slikon. Bide herkese albüm yapmış. Her yerinin fotosunu koymuş. Karnını memiklerini duduşunu
Ya gıybet olcak ama
Sitede bir hatun var kafasını kendiyle bozmuş bacağından karnına karnından burnuna dudağından papisine kadar her yeri yapılı slikon. Bide herkese albüm yapmış. Her yerinin fotosunu koymuş. Karnını memiklerini duduşunu
Sırf merakımdan izlemeye aldım baktım fotolarınaMüsadenleeee dyecemmm
yok yok bildiğin kıyafetsiz, gayet cıbıl meme fotoğrafı hatta alttan ameliyat çizgisi falan vardıhatta bir ara "kızlar benimkiler böyle bunlara ne tür silikon gider" diye sormak için bile görsel şov yapılıyordu tepede albüm kısmı var ya orada çıkıyordu sık sık karşımıza
Sırf merakımdan izlemeye aldım baktım fotolarına
Yok ya suyum çıktı geldim yoruldum. Ne kadar uyumlu bir kızım var bilemezsin. Hiç ağlamazBak yaa konunun kokusunu mu aldın
Ben sizi bu profil resmiyle bütünleştirdim ama illa diyorsanız 3. üYuhhhh, şu an yok herhalde cidden hiç denk gelmedim. En fazla denk geldiğim koca memeli animeler. Ben de avatarımı şunlardan biri yapçam, ne dersiniz kızlar? Hangisi olsun?
Eki Görüntüle 1833882 Eki Görüntüle 1833883 Eki Görüntüle 1833885
Du abla hatırlamıyorum kiPlase name
Ya gıybet olcak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?