- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
Gidiş yok tekrar şükür canım kalıcı geldi bu sefer. 1 hafta da izin aldıHahaha siz ne anlarsınız pis fakirler diyorsun
Şaka bir yana hadi gözün aydın, özlem giderin bol bol. Ne kadar kalacak?
Ooo süper o zaman. Çok sevindim sizin adınıza.Gidiş yok tekrar şükür canım kalıcı geldi bu sefer. 1 hafta da izin aldı
2 bebeden bana sıra gelmiyor gerçi ama olsunOoo süper o zaman. Çok sevindim sizin adınıza.
Yani üzücü ama demekki hamile kalabiliyorsun bu açıdan iyi gülüm.kalbi durduğu tüp bebek miydi?Benim son geçen yıl temmuz ayında da öyle olmuştu, ondan öncekide anne karnında 13 haftalıkken kalbi durdu..
O yüzden hiç umut yapmam.. 40 yaşıma kadar olmazsa, son 1 kez tüp denerim ki o na aslında karşıyım, kadının bedenine işkence bence, hormon al ver durumundan dolayı..
Bakalım hayırlısı canım..
Uuuvvvvv gözün aydın canımcım2 bebeden bana sıra gelmiyor gerçi ama olsun
Kolay gelsin benle konuşmuyor musunSabahın köründe kuafördeydim iyi mi
Okulda fotoğraf çekimi var bugün
Konuşmayım mıKolay gelsin benle konuşmuyor musun
Senin kızı da hep beraber mezun ettik valla. Sen yazdıkça benim anılarım canlanıyo.Sabahın köründe kuafördeydim iyi mi
Okulda fotoğraf çekimi var bugün
Hayırlısıyla bi bitseydiSenin kızı da hep beraber mezun ettik valla. Sen yazdıkça benim anılarım canlanıyo.acaba zamanında benim annem de bi yerlere yazıyodu muydu böyle, hayır yazıyoduysa fena yani
HahahahSenin kızı da hep beraber mezun ettik valla. Sen yazdıkça benim anılarım canlanıyo.acaba zamanında benim annem de bi yerlere yazıyodu muydu böyle, hayır yazıyoduysa fena yani
Aldım. Ayakkabımla çantam da tamam. Bi takı seçicem işte o kaldı, bi de saç modeline karar veremedim ama kuaförüm belli.Hahahah
Senin mezuniyet hazırlıkları tamam mı ? Elbise soruyordun bulabildin mi?
SüperAldım. Ayakkabımla çantam da tamam. Bi takı seçicem işte o kaldı, bi de saç modeline karar veremedim ama kuaförüm belli.
Hayırlı gelinBen kaçıyorum gençler . Evde erciyes dağı kadar ütü varama ben kayınvalideme ütü yapmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?