Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Normalde sadece gecikmelerde aklıma geliyor
Yoksaki amaann.. Ölümden başka herşeyin çaresi var kafasını yaşarım..
Birde olmuyorsa zorlamak taraftarı hiç değilimdir.. Çünkü herkes anne baba olmalı diye kafa yapım yok benim.. Akışına bırakmak en iyisidir..

Ben de aklından çıkardığında olurmuş kısmına katılıyorum. Gerçekten bebek isteyenler aşırı buna kanalize olup, stres yaptıkça hamile kalamıyor. Senelerce bebeği olmayıp ümidi kesince hamile kalan onlarca kişi tanıdım. Yaa bir de Allah ol der olur, o yüzden bu işi tamamen tevekküle bırakmak gerek.

Bu Akalınların Demet mesela çok denedik olmadı sonra tatile gittik, artık bıraktım tüp bebeği falan, yapmaktan vazgeçtim hatta, sonra tatilde içki bile içtim meğer hamile kalmışım demişti.

Gerçi şu an Demet Akalın'ın aslında Hira'yı kendinin doğurmadığı, taşıyıcı anne ile dünyaya geldiği, hamile olduğu düşünülsün diye hormon ilacı ile kilo aldırıldığı konuşuluyor. Yani her hamiş kalmak isteyene verdiğim bir örnektir Demet, azmin sonucudur onun hamişliği hem de 42 yaşında, eğer bu haber doğruysa hayallerim yıkılır

Kızlar Mune bir süre yok.yokmuş Kazen insafsızca vuruyor aman dikkat

Muneyi'de mi KİB leyip banlamışlar kız yoksa?

Senin de herşeyden haberin var MaaşAllah, kız yoksa sen muhbir misin he? Site yönetiminin ajanı mısın???

Yalandır ya, magazinin de affedersin mokunu çıkardılar iyiden iyiye.
Eşimin kuzeni 40 yaşında doğurdu oğlunu. Tüp bebek yaptıracaklardı bir kez daha, kız kardeşinin düğününü atlattıktan sonra. Sonra o koşuşturmacada doğal yoldan hamile kaldı. Tevekkül işi evet, olacağı varsa oluyor illaki.

Hayırlısı.

Bizim aile dostumuz 42 yaşında ikinci cocuğunu doğurdu ki büyük oğlu 14 yaşındaydı.
Normal doğum yaptı hemde
Bazen niyeti bozmuyor değilim

Bizim aile dostumuz 42 yaşında ikinci cocuğunu doğurdu ki büyük oğlu 14 yaşındaydı.
Normal doğum yaptı hemde
Bazen niyeti bozmuyor değilim

Ayyyy yaaa başkalarının bebelerine bakınca ayy ne zor, yapamam falan derim ama kendi evladın olunca aman bu büyüyünce ne yapçam, hemen yenisini yapayım moduna giriyorum. O bebiş halleri ayyyy fena yaa, alıp tekrar karnıma sokasım geliyordu o ilk aylar.

Kızıma hamileyken bi doğsa biran önce dediğimde işyerindeki ablalar doğduğu zaman hep icerde kalsaydı diyeceksin derlerdi.
Doğruymuş

Kızıma hamileyken bi doğsa biran önce dediğimde işyerindeki ablalar doğduğu zaman hep icerde kalsaydı diyeceksin derlerdi.
Doğruymuş

Aynen ben dedim bunu, lohusa halimde çok pis depresyona girmiş, insanlardan, KV'den hele ufak çaplı kıskanmış, o benim içimde kalmalıydı, hep benim olmalıydı moduna girmiştim. Bi de 9 ay alışıyosun içinde, sonra bi boşluk oluyo. Sanki hala tekmeliyo gibi geliyodu

Ama çok ağladığında da içimde olsa idi hala yatar uyurdum şimdi demişliğim de olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…