Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Hepimiz aynı anda izlemeye aldık sanırım. :)
Benim ihtiyacım olabilir izlemede kalabilirim.
Doğum sonrası beni ne bekliyor, hiç bilmiyorum.
Kız ne olacak. Fazla kilo almadığın sürece bir sıkıntı yok ben 12 kilo aldım toplamda. Kesi de hem içe hem dışa atıldı. Ama hiçbir sıkıntı yok mikemmel bebe yağı sürdüm hep çatlamadım da. Kızıma kimse inanmıyor kardeşin mi diyorlar.

Yavrum ben daha 6 aylığım 13 kilo aldım.
İhtiyacım olabilir diyorsam bi bildiğim vardır

ZeyMurEl office izleyip sonra izlemekten vazgeç yapınca bildirim gitmiyor. Sorun yok

Ohhh içime su serpildi bir de aylarca ayıp olmasın diye takip edecektim...

Badem göz ameliyatı, dudak dolgusu, karın germe, popoma silikon koydurma, burnumu kaldırma ameliyatı olmaya karar verdim hanımlar. Ani oldu biliyorum ama çok etkilendim, evi satsam karşılar sanırım hepsini

Yavrum ben daha 6 aylığım 13 kilo aldım.
İhtiyacım olabilir diyorsam bi bildiğim vardır
Yahu doğumdan sonra 6-7 kilo otomatik gidiyor zaten çıkınca. Sonra emzirme vs.veriliyor. Sadece süt olsun diye çok yeme. Alakası yok bol su iç tamamdır.

Enaaa etkilendi bacım yapma etme herşeyin doğalı güzel

Yahu doğumdan sonra 6-7 kilo otomatik gidiyor zaten çıkınca. Sonra emzirme vs.veriliyor. Sadece süt olsun diye çok yeme. Alakası yok bol su iç tamamdır.

Sarkan göbek derisi? Toplar mı?
Her ihtimale karşı dursun, kilo alıp-vermek değil sorun, derinin toplayabilmesi esas olay. 20li yaşlarımda değilim artık :)

Ben 6. ayımda 9 kilo vermiştim mide bulantısı ve sıfıra yakın yemek tüketimi

İlk üç ayda dağıldı ağzımın şanzımanı freni, değil kilo vermek, stabil kalınan haftalarda bile 2şer 2şer aldım. Vay :/

O mide bulantısı yaşarken yemek yiyen hamileler hele süt içip yumurta yiyenler bana süper kahraman gibi geliyordu. Sanki ömrümce yemek yememiştim, iş yerinde yemekhanede oturup yemek yiyenlere kedi ciğer misali bakardım. Berbattı ama o mide bulantısı geçince ve o hamileler davul gibi şişince ve ben 6. ayımda 36 bedene yaklaşırken acayip sevinmiştim, iyiki midem bulanmış demiştim.

Ama o bulantı çok berbat bişey, 2.yi düşünüyorum bikaç yıla ama bi tarafım yemiyor, hayattan beziyorsun

Yani boşver al kilo verirsin, olmadı lipo, karın germe yapar foto koyarsın bakarız biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…