PikiYok ben şimdi farkettim izlemediğimi. İzliyorum yoksam.Mobilden giriyorum ya sayfa atıyor elim dokunmuş aldım şimdi izlemeye.
Kız ne olacak. Fazla kilo almadığın sürece bir sıkıntı yok ben 12 kilo aldım toplamda. Kesi de hem içe hem dışa atıldı. Ama hiçbir sıkıntı yok mikemmelHepimiz aynı anda izlemeye aldık sanırım. :)
Benim ihtiyacım olabilir izlemede kalabilirim.
Doğum sonrası beni ne bekliyor, hiç bilmiyorum.
Nasıl inceliyorsa tek tek yazamadı daha
Rezil olsan nolcak 2000 küsür takipçisi var arada kaynarsınızay kahkaha attım çok fenasınız kızım siz yabak cidden gitmiyor dimi sonra rezil olmayalım
Yok yok test ettik onayladık sıkıntı yokay kahkaha attım çok fenasınız kızım siz yabak cidden gitmiyor dimi sonra rezil olmayalım
Kız ne olacak. Fazla kilo almadığın sürece bir sıkıntı yok ben 12 kilo aldım toplamda. Kesi de hem içe hem dışa atıldı. Ama hiçbir sıkıntı yok mikemmelbebe yağı sürdüm hep çatlamadım da. Kızıma kimse inanmıyor kardeşin mi diyorlar.
Yahu doğumdan sonra 6-7 kilo otomatik gidiyor zaten çıkınca. Sonra emzirme vs.veriliyor. Sadece süt olsun diye çok yeme. Alakası yok bol su iç tamamdır.Yavrum ben daha 6 aylığım 13 kilo aldım.
İhtiyacım olabilir diyorsam bi bildiğim vardır
Enaaa etkilendi bacım yapma etmeOhhh içime su serpildi bir de aylarca ayıp olmasın diye takip edecektim...
Badem göz ameliyatı, dudak dolgusu, karın germe, popoma silikon koydurma, burnumu kaldırma ameliyatı olmaya karar verdim hanımlar. Ani oldu biliyorum ama çok etkilendim, evi satsam karşılar sanırım hepsini
Yavrum ben daha 6 aylığım 13 kilo aldım.
İhtiyacım olabilir diyorsam bi bildiğim vardır
Enaaa etkilendi bacım yapma etmeherşeyin doğalı güzel
Ben kaçtım pazara gideceğim siparişi olanlar söylesin
Ben kaçtım pazara gideceğim siparişi olanlar söylesin
Yahu doğumdan sonra 6-7 kilo otomatik gidiyor zaten çıkınca. Sonra emzirme vs.veriliyor. Sadece süt olsun diye çok yeme. Alakası yok bol su iç tamamdır.
Ben 6. ayımda 9 kilo vermiştimmide bulantısı ve sıfıra yakın yemek tüketimi
Sarkan göbek derisi? Toplar mı?
Her ihtimale karşı dursun, kilo alıp-vermek değil sorun, derinin toplayabilmesi esas olay. 20li yaşlarımda değilim artık :)
İlk üç ayda dağıldı ağzımın şanzımanı freni, değil kilo vermek, stabil kalınan haftalarda bile 2şer 2şer aldım. Vay :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?