Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bulantıyla yaşamak zordur tabi, insanın yaşam kalitesini düşürüyor. Tam tersine iştah açılması ve sürekli bir şeyleri canının istemesi de öyle. Bir çeşit aşerme oldu bende de. Ya hamur işi sevmeyen ben, börek diye ağladım ya... Annemin kapısına "Ev poğaçası yap bana, anne poğaçası yap" diye dayandım bile akşam vakitleri. Sabahları "Gözleme istiyom, bazlama istiyom" ...

Sütümü de içtim, yumurtamı da yedim, fındık fıstığımı da vs... Ama ilk 3-4 ay kesintisiz hamur işi isteği, bitirdi beni.
Açıkçası kiloyu sorun etmem, aldığım gibi paşa paşa veririm de. İşte tek sorun deri kendini toplayacak mı şeysi... Ondan diyorum işte, bulunsun diye. Baktım kompleks yapıyorum, iyice saplantı yapıyorum filan, yatarım bıçak altına.

Ohhh bebişin kemik gelişimi harika olacak senin. İyi beslenen annelerin bebekleri çok belli ediyor kendini. Daha 1-2 aylık başlıyorlar kafayı kaldırmaya, ayaklarıyla kendini ite ite hareket etmeye.

Ben fındık ceviz her şeyden nefret ettim, su bile içemedim. Beslenemedim ki, yediğim az bir şeydi onu bile tutamadım. Bebek için çok üzülüyordum. Kızım şimdi çok iyi, çok şükür ama bebekliğinde öyle çok hareketli değildi, koyardım yatağa öyle kalırdı, kafasını kaldırdığını bilmem. Şimdi ablamın kızı var 4 aylık, fıldır fıldır resmen, acayip kuvvetli kemikleri.

O yüzden o kilolara değer, karında da bir şey kalmıyor canım ya ben karnı öyle pörsüyen görmedim, genetik sanki o. Anada olmadıysa sende de olmaz.

Bebiş her şekilde alıyor gıdasını vitaminini anneden, bi eksiği olmuyor, sen kendini zinde hisset, kan değerlerin düşmesin diye biraz da o beslenmeler filan. Ya iki annem de bir oldu, biri gelir kemik suyu içirir, çorbalara katar, her yerimiz kemik suyu kelle paça oldu. Diğeri getirir meyvesi bilmem nesi "Hadi ye" diye. Tanalar gibi oldum, bildiğin evin pehlivanı gibi oturuyorum köşemde. Bi ufak korku yaşayınca daha da titrer olduk, ondan sanırım (Su gelme gibi şeyler oldu da şükür atlattık)

Annem 2 sezaryen geçirmiş kadın, çatlağı var ama belli bile değil, sarkma da yok. Ama işte yine de "Belli olmaz" kafası benimki. İnsan bilmediğini hayalde abartma eğilimindedir ya, o hesap.

Eşimin iş yerinden arkadaşı var, onun hanımıyla 1 ay var sanırım aramızda. O da sen gibi, kilo verdi. Gören de 7 aylık hamile demez yani maşallah maşallah. Ben, bildiğin anne gıdığı bile yaptım :))) Yav ömrümde kendimde gıdı görmedim, tuhaf geliyor

Aman boşver angela, sağlıkla al kucağına da gerisi hallolur.
Benim anam 21 kilo almış bana hamileyken. Doğumdan 4-5 ay sonra kadın yine 45 kiloya inmiş

Aman boşver angela, sağlıkla al kucağına da gerisi hallolur.
Benim anam 21 kilo almış bana hamileyken. Doğumdan 4-5 ay sonra kadın yine 45 kiloya inmiş

Tabi orası öyle. Amin.
Kilo veriliyor zaten bi şekilde, baktık deri sarktı, toparlayamadı filan, onu da gerdirdik mi tamaaam ^_^

Yok normaldi canım.. Hiç tüp denemedim.. Aşılama 1 kez denedim tutmadı, eşimde morfolojik sorun yok, biz 5,5 yıllık evliyiz.. Bakalım vardır sırası :)

Aklından çıkardığında olurmuş bunun gibi şeyler. Annem 8 sene sonra kucağına aldı beni, benden 9 sene sonra da kardeşimi.
Eşimin kuzeni, kız kardeşinin düğününe hazırlık yaparlarken hamile kaldı, koşuşturma sırasında, zihni bomboşken :) Ve 14 yıl sonra oğullarını kucakladılar.

Teyzemin eski komşusunun kızı zannedersem 12 sene filan sonra çocuk sahibi oldu, 2 sene geçmedi 2.ye hamile şu an.
Tıbben mümkün olduktan sonra, çok da fifi dediğin zamanlarda oluyor. ^_^

Kızlar Mune bir süre yok.yokmuş Kazen insafsızca vuruyor aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…