Leh ve aleyh kelimelerini ayırt edebilecek kadar dil biliyorum meraklanma.Hıhım evet telefonun düzeltmiştir hıhı kesin.
Bildiğin pis niyetli.
Beeen?
Allasen aklın nerelere gitti de bana fena diyorsun?
Ben tatlı tatlı ders çalışıyorum şurda.Sen de an kolluyorsun he
Çakal tanti
Sormaa
Ha işte siz deyince bir şey olmuyor, ben deyince ovv.Sormaa
Sebep ?Adet geciktirici kaç gün önceden kullanılmalı?
Barış imzalayalım mı?Ha işte siz deyince bir şey olmuyor, ben deyince ovv.
Hadi bu hain domdomdan beklerim, pusuya yatıp bize nasıl laf atacağını şaşırıyor ama senden beklemezdim.
Kendime değil bi arkadaşım için soruyorum. Adet olmak istemiyormuş bugün olmasi gerekiyormuş olmamış. Kullansa ise yarar mı?Sebep ?
Gör işte shotcum herkes ben mi iyi yönlerinle seni onore etsinHa işte siz deyince bir şey olmuyor, ben deyince ovv.
Hadi bu hain domdomdan beklerim, pusuya yatıp bize nasıl laf atacağını şaşırıyor ama senden beklemezdim.
Yaramayabilir günü gelmiş boşuna içipte hormonlarını zıplatmasınKendime değil bi arkadaşım için soruyorum. Adet olmak istemiyormuş bugün olmasi gerekiyormuş olmamış. Kullansa ise yarar mı?
Tüh yazık oldu çocuğa. Nişanlısı ziyarete gidecekmis de.Yaramayabilir günü gelmiş boşuna içipte hormonlarını zıplatmasın
Madem gidecekmiş daha önce önlemini alsaymışTüh yazık oldu çocuğa. Nişanlısı ziyarete gidecekmis de.
Ha işte siz deyince bir şey olmuyor, ben deyince ovv.
Ben ağrı kesici çok nadir kullanırım. Ictigim aylar da zaten 4 gün süren reglim 3 gün bile sürmeden bitiyor sebebi o mu ki? Ilginç.Madem gidecekmiş daha önce önlemini alsaymış
Ağrı kesici içsin oda geciktiriyor
Ama aspirin değil o kanı sulandırmasından mütevellit adet söktürebilir
Kendime değil bi arkadaşım için soruyorum. Adet olmak istemiyormuş bugün olmasi gerekiyormuş olmamış. Kullansa ise yarar mı?
Cansın ya.Gör işte shotcum herkes ben mi iyi yönlerinle seni onore etsin
Anaa şimdi sen niye bana döndün kiBen de şöyle bi cevabı beklemezdim.
Hee apranax içsin kesin çözümBen ağrı kesici çok nadir kullanırım. Ictigim aylar da zaten 4 gün süren reglim 3 gün bile sürmeden bitiyor sebebi o mu ki? Ilginç.
Çocuk işini yeni ayarlayıp söylemiş tutuştu bizim kız da.
O ayı toptan atlatsın diyorsun. Apranax çarpıyor beHee apranax içsin kesin çözüm
Yalan mı diycez? Kendim için olsa susar miydim sence?
Cansın ya.
Anaa şimdi sen niye bana döndün ki
O yok bu yokO ayı toptan atlatsın diyorsun. Apranax çarpıyor be
Anaa şimdi sen niye bana döndün ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?