- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Oyyyy cancağazım, sevmez olur muyum
Ben hasta ve yaşlı bir kadınım benimle ilgilenOyyyy cancağazım, sevmez olur muyum
Ayyy çıtırsın ama niden hastasın? Aman iç güveysinden hallice,Ben hasta ve yaşlı bir kadınım benimle ilgilen
Ne haber balım?
Git tantan. "S" ileŞimdi sizden bir şey rica edicem çünkü kendime hiiç güvenmiyorum. Şu sınav takvimi bitene kadar bana etkisiz eleman muamelesi yapın. Whatsappı falan siliyorum ama buradan yok olamıyorum malesef. Evet iradesizim. Çünkü çoook sıkılıyorum.
Yani diyorum ki beni etiketlemeyin. Arada gelirsem çalışmalar nasıl gidiyor deyip geçin.Sizinle takılmak daha cazip geldiğinden ders çalışmıyorum da azıcık.
Öptüm çokça.
Edit: program burda kalmasın ayin 2 sinde bitecek sınavlarım o zamana kadar ben buhar oldum uçtum.
sep'e söylediğimi sana da söyleyeceğim mar bebişim.
Kafadan hastaAyyy çıtırsın ama niden hastasın? Aman iç güveysinden hallice,
Cevabı yok beybi bahar yorgunluğumsuKafadan hasta
Ay neden ama profilinde de okudum.bi halsizlik,ölü toprağı altından konuşmalar. Hayırdır:)
Geçmiş olsun Marilyn,Cevabı yok beybi bahar yorgunluğumsu
Trioid istiyorum aslında. Pzt öğleden sonra bi baktırayım. Sağlık ocağı yapıyor mu tiroid testi? Bilmiyordum.Geçmiş olsun Marilyn,
sana tavsiyem, kilonu kontrol et ve sağlık ocaklarında bile yapılıyor, trioide bir baktır.. Her ihtimale karşı yani..
Gitse de rahat rahat çekiştirsek di mi?Tantanis yine online ,
git dersini çalış buralar kurtarmayacak seni, 100 falan almadan gelme
(etiket yapmayın dediği için etiketlemiyorum, nasıl olsa bakacak ve görecek)
Yapıyor canım, ben 2-3 ayda bir yaptırıyorum.. Her kadın aslında senede 1-2 kez enazından baktırsa iyidir..Trioid istiyorum aslında. Pzt öğleden sonra bi baktırayım. Sağlık ocağı yapıyor mu tiroid testi? Bilmiyordum.
Ay hazır seni bulmuşken sorayımYapıyor canım, ben 2-3 ayda bir yaptırıyorum.. Her kadın aslında senede 1-2 kez enazından baktırsa iyidir..
Sonuçta yaşam koşullarımız zorlaştı, yediklerimiz doğal değil, stres herkeste çok fazla..
İhmal etme canımcığım..
Evet aç karnına yapılıyor canım, en geç sabah 10 yada 11 e kadar yaptır çünkü öğleden önce labaratuvara yollanıyor, sonuçlarını internetten öğrenebiliyorsun..Ay hazır seni bulmuşken sorayımAç karnına yaptırıyoruz di mi testi :)
Ay tam cahil bdvci oldum ben de
Heh süpermiş. Sabah erkenden yaptırırım salı günü.Evet aç karnına yapılıyor canım, en geç sabah 10 yada 11 e kadar yaptır çünkü öğleden önce labaratuvara yollanıyor, sonuçlarını internetten öğrenebiliyorsun..
Rica ederimHeh süpermiş. Sabah erkenden yaptırırım salı günü.
Tenks e lat
Acaba gizli gizli takip edip Mune'ye haber verir mi
Mune geçen gün kısa bir süreliğine yokum demiştiAcaba gizli gizli takip edip Mune'ye haber verir mi
Yapar bu hain domdom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?