- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
haha atladım konuya ama:)) bunun rihanna versiyonu da vardı
Çoluk çocukla uğraşıyoruz işte.
Biraz eğlen istemiştim.Çoluk çocukla uğraşıyoruz işte.
Ben evde koptum zaten.Biraz eğlen istemiştim.
Oo iyi eğlenceler. Ben de eve geldim tır çarpmışçasına yatıyorum. Ağacın tepesine çıktım her tarafım çizik içinde Kore gazisi gibiyim.Ben evde koptum zaten.
Worth It, Low, Are You Gonna Be My Girl, Uptown Funk, Talk Dirty To Me, Yeah, Miss California gibi şarkıları arka arkaya dizdim ooh sabahlar olmasın
Halılarla dansBen evde koptum zaten.
Worth It, Low, Are You Gonna Be My Girl, Uptown Funk, Talk Dirty To Me, Yeah, Miss California gibi şarkıları arka arkaya dizdim ooh sabahlar olmasın
Halılar bitti, bir makina bulaşık bitti. Şimdi çamaşır dönüyor. Salonu topladım, banyoyu topladım. Küveti, lavaboyu, klozeti ovdum, banyo tezgahını temizledim. Şimdi bulaşıkları yerleştiriyorum, sonra ocağı sileceğim.Halılarla dans
Gıcıklık yapma derdindesin ama iyi geldi şarkı. Uyku modundan çıktım kızın enteresan kıyafetini ve olmayan memelerini incelerken.
Yok be gıcıklık değil, onu dinliyordum o anda. Sana göndereyim dedim.Gıcıklık yapma derdindesin ama iyi geldi şarkı. Uyku modundan çıktım kızın enteresan kıyafetini ve olmayan memelerini incelerken.
Ben gözümü şarkıcıdan alamamışım. Allahtan üstünü çıkardı da gözüm rahatladı az da olsa.Yok be gıcıklık değil, onu dinliyordum o anda. Sana göndereyim dedim.
Bir sahnesinde yanda zıplayan kızın külodu görünüyor, gördün mü onu
HosgeldiinnnMeraba sayın seyirciler. Sephora su an izmir adnan menderes havalimanına ayak basmış bulunmakta. Sizinle tam randımanlı olmasa da ilgilenebilir durumdayım. Biri özet geçsin la kaç gündür uzak kaldım.
Bak o grubun ortaya gelip kilolu kızın ortada zıpladığı ve elbisesinin etekleriyle oynadığı yeri izleBen gözümü şarkıcıdan alamamışım. Allahtan üstünü çıkardı da gözüm rahatladı az da olsa.
Anamm çok konu var sep yaMeraba sayın seyirciler. Sephora su an izmir adnan menderes havalimanına ayak basmış bulunmakta. Sizinle tam randımanlı olmasa da ilgilenebilir durumdayım. Biri özet geçsin la kaç gündür uzak kaldım.
Özet olarak seni çok özledik ya da hep senden konuştuk falan diyeydiniz bari.Anamm çok konu var sep yaÖzetlenmez yani, sen gir sohbete bir yerinden Çok kritik bir gelişme olmadı zaten.
Yok be gıcıklık değil, onu dinliyordum o anda. Sana göndereyim dedim.
Bir sahnesinde yanda zıplayan kızın külodu görünüyor, gördün mü onu
Meraba sayın seyirciler. Sephora su an izmir adnan menderes havalimanına ayak basmış bulunmakta. Sizinle tam randımanlı olmasa da ilgilenebilir durumdayım. Biri özet geçsin la kaç gündür uzak kaldım.
Gördüm. Korkulur senden ya düğün videolarını izleyip herkesin komik görüntülerini de yakalıyorsundur sen kesin.Bak o grubun ortaya gelip kilolu kızın ortada zıpladığı ve elbisesinin etekleriyle oynadığı yeri izle
Hosbulduk cicim. Tanti sana da Hosbulduk.Çok coşmuştu belliydi görüneceği
Hoş geldin
Özledik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?