Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben evde koptum zaten.

Worth It, Low, Are You Gonna Be My Girl, Uptown Funk, Talk Dirty To Me, Yeah, Miss California gibi şarkıları arka arkaya dizdim ooh sabahlar olmasın
Oo iyi eğlenceler. Ben de eve geldim tır çarpmışçasına yatıyorum. Ağacın tepesine çıktım her tarafım çizik içinde Kore gazisi gibiyim.

Halılar bitti, bir makina bulaşık bitti. Şimdi çamaşır dönüyor. Salonu topladım, banyoyu topladım. Küveti, lavaboyu, klozeti ovdum, banyo tezgahını temizledim. Şimdi bulaşıkları yerleştiriyorum, sonra ocağı sileceğim.

Bir yandan da coşuyorum müzikle işte. Dans ede ede lavabo falan cifliyorum

Bu arada pek bilinmeyen ama benim sevdiğim bir şarkıyı da iliştirmek isterim, hepinize gelsin bu :)

Kumdan kale yaptım yine
Dalgaları bekliyorum
Fazla açılmam bu kez söz
Yalnız kıyıda oynuyorum

Şımarık bir şarkısın sen
Söylesem mi sussam mı?
Korksam mı korunsam mı?
Çok tedirgin bekliyorum

Ben yarım yaşamaktan yorgun
Sen bitmiş yollara hep dargın
Buluşamıyor konuşamıyor ve
Dalga mısın sen deniz mi, bilmiyorum

Aynı yere bakıyoruz
Aynı suda hep yıkandık
Yine de olmuyor işte
Ayrılık var bu gidişle

Dargın mıyız, yorgun muyuz bilmiyorum
Kumdan kalemin içinde bekliyorum

Gıcıklık yapma derdindesin ama iyi geldi şarkı. Uyku modundan çıktım kızın enteresan kıyafetini ve olmayan memelerini incelerken.
Yok be gıcıklık değil, onu dinliyordum o anda. Sana göndereyim dedim.

Bir sahnesinde yanda zıplayan kızın külodu görünüyor, gördün mü onu

Ben gözümü şarkıcıdan alamamışım. Allahtan üstünü çıkardı da gözüm rahatladı az da olsa.

Meraba sayın seyirciler. Sephora su an izmir adnan menderes havalimanına ayak basmış bulunmakta. Sizinle tam randımanlı olmasa da ilgilenebilir durumdayım. Biri özet geçsin la kaç gündür uzak kaldım.
Anamm çok konu var sep ya Özetlenmez yani, sen gir sohbete bir yerinden Çok kritik bir gelişme olmadı zaten.

Çok coşmuştu belliydi görüneceği

Meraba sayın seyirciler. Sephora su an izmir adnan menderes havalimanına ayak basmış bulunmakta. Sizinle tam randımanlı olmasa da ilgilenebilir durumdayım. Biri özet geçsin la kaç gündür uzak kaldım.

Hoş geldin
Özledik.

Bak o grubun ortaya gelip kilolu kızın ortada zıpladığı ve elbisesinin etekleriyle oynadığı yeri izle
Gördüm. Korkulur senden ya düğün videolarını izleyip herkesin komik görüntülerini de yakalıyorsundur sen kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…