Ben de yarın kına gecesine pazar günü düğüne gidecekmisim haberim yok. Haftaya da final haftam. Yalnız değilsin.Hosbulduk cicim. Tanti sana da Hosbulduk.
Çok yoruldum daha bir düğün daha var. Şu hafta bi bitseydi.
Ben de yarın kına gecesine pazar günü düğüne gidecekmisim haberim yok. Haftaya da final haftam. Yalnız değilsin.
Ay yok kilim bitti benim. Yaslanmisim. Bi kına bi düğün var ctsi pazar. Misafir gibi gideceğim sanırım. Halim kalmadı.
Hosbulduk yavru.
Dikkat et havalar bir abuk subuk.
Üşütme bu esnada minicik elbiselerle
Ay dün dondum zaten. Allahtan kapalı yerdeydi ama yine de girip çıktıkça üşüdüm. Hasta olmam umarım valla.
Gördüm. Korkulur senden ya düğün videolarını izleyip herkesin komik görüntülerini de yakalıyorsundur sen kesin.
Ben de dün kısa kollu giydim ama dötüm dondu.
Bugün bir kırıklık var üzerimde.
Hemen meyveye yüklenmek en iyisi.
Bir de ıhlamur falan filan
Soğuk valla. Benim de bi tarafım dondu. Meyve falan halledilir de bacaklarim çok ağrıyor yaw. Neden olur ki bu?
Şimdi sizden bir şey rica edicem çünkü kendime hiiç güvenmiyorum. Şu sınav takvimi bitene kadar bana etkisiz eleman muamelesi yapın. Whatsappı falan siliyorum ama buradan yok olamıyorum malesef. Evet iradesizim. Çünkü çoook sıkılıyorum.
Yani diyorum ki beni etiketlemeyin. Arada gelirsem çalışmalar nasıl gidiyor deyip geçin.Sizinle takılmak daha cazip geldiğinden ders çalışmıyorum da azıcık.
Öptüm çokça.
Teşekkür ederim.Tamam beybi kolay gelsin.
Allah zihin açıklığı versin.
E hadi çettir gitTeşekkür ederim.
Bu kadar hızlı dememistim ama gidiyorum tamam.E hadi çettir git
Ben anlamam gelince kovalayın dedin, govaladımBu kadar hızlı dememistim ama gidiyorum tamam.
Ben anlamam gelince kovalayın dedin, govaladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?