Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Anneminde öyle 3 tane Sabah kalkıp hemen havalandırma,kum değişimi,mama su değişimi,gece boyu heryeri batırıyorlar kumlar saçılı. Çete gibiler zor iş vesselam kolay gelsin.

Aynen rutinlerimiz aynı hele geçen hafta ne oldu bak anlatayım. Yeni bir lambader aldık ayaklı, ipi var çekince yanıyor. Gece kalktım baktım yanıyor töbe estağfurullah dedim kapadım. İkinci gece gene kalktım gene yanıyor bir korktum Boyu da yüksek hani kediler ulaşamaz . Ertesi gün gündüz uzanıyorum biraz uyuklamışım bi gözümü açtım benim kız çıkmış koltuğa uzamış iki seksen patileriyle açıyor lambayı Boşuna fantastik öğeler aradım iki gece gerçekten de çete gibiler yani.

Hahahaha ne fena ya ne işi var oralarda.
Anneminkiler de siyam. Siyamlar eskiden tapınaklarda beklerlermiş. Birde dürtü olurmuş yüksekten atlama dürtüsü gelirmiş.
Çok ürkütücü ama. Şöyle etrafa bakıyor bişiler görüyormuş gibi . Buzdolabın üstüne atlıyor. Tüneyip orda bakıyor pis pis küt atlıyor ordan koşarak halıları bozarak gidip saklanıyor . Çok entresanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…