Yok biri daha olursa çok enerjiğim.ama kendime hayrım yokHayırlı cumalar sanada..
Hem davet ediyon hem üşeniyon cıkksss gelmiyomm işte
Kolay gelsin:)Günaydın kızlar, 7' de kedi alarmı ile uyandım, komşular rahatsız olmasın diye bu saate kadar örtü silkelemek gibi light aktivitelerle uğraştım. Şimdi kahvaltımı yapıp evi temizleyeceğim. Bana şans dileyin
Kolay gelsin:)
Darısı başıma
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun
Yok biri daha olursa çok enerjiğim.ama kendime hayrım yok
Anneminde öyle 3 tane Sabah kalkıp hemen havalandırma,kum değişimi,mama su değişimi,gece boyu heryeri batırıyorlar kumlar saçılı. Çete gibilerHayırlısı be gülümEvde üç kedi olunca temizlik mecburi oluyor
O zaman 6-7 simit alayım2 gün sonra yine tozlanacak ama o kadar emek boşa gidiyor
Bende çay hazır hadi gelin bekliyorum gelirkende simit filan alın ama
İyiyim, uykum var geç yattım.O başlattı
Sanada günaydın şotum iyiyim sen nasılsın
Kesin sapıklıdırİyiyim, uykum var geç yattım.
Dün gece bir rüyalar bir rüyalar piii
Keşkem ya2 simitte ben yerim simitleri kap gel hemenn
Anneminde öyle 3 tane Sabah kalkıp hemen havalandırma,kum değişimi,mama su değişimi,gece boyu heryeri batırıyorlar kumlar saçılı. Çete gibilerzor iş vesselam kolay gelsin.
Keşkem ya
HahahahaAynen rutinlerimiz aynıhele geçen hafta ne oldu bak anlatayım. Yeni bir lambader aldık ayaklı, ipi var çekince yanıyor. Gece kalktım baktım yanıyor töbe estağfurullah dedim kapadım. İkinci gece gene kalktım gene yanıyor bir korktum Boyu da yüksek hani kediler ulaşamaz . Ertesi gün gündüz uzanıyorum biraz uyuklamışım bi gözümü açtım benim kız çıkmış koltuğa uzamış iki seksen patileriyle açıyor lambayı Boşuna fantastik öğeler aradım iki gece gerçekten de çete gibiler yani.
Valla çıkar gelirdimNe güzel olurdu demi..
Kayseriyse tabiÇıkıp çıkıp gel sen yine
Günaydın nerelerdesiniz,bayadır yoktunuzHerkese Günaydınlar...
Sapıklı değil ya aşkolsunKesin sapıklıdır
Günaydınnn. Nerelerdesin sen? :)Herkese Günaydınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?